En kolayı kupa

Güncelleme Tarihi:

En kolayı kupa
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2002 01:54

Bordo mavili takımda futbolcudan teknik kadroya herkes ‘‘Bu sezon ligde ilk 3'e girmek zor. Türkiye Kupası'nı kazanırsak taraftarımıza 2002'deki en büyük hediyeyi vermiş oluruz’’ diyor.

GÖZLER KUPADA

İkinci yarı hazırlıklarına Antalya'da start veren Trabzonspor, Türkiye Kupası'nı müzesine götürmek istiyor. Bordo mavili takımın futbolcularından teknik kadrosuna herkes, ‘‘Bu sezon en büyük hedefimiz Türkiye Kupası. Kupayı kazanırsak taraftarımıza 2002 yılındaki en büyük hediyeyi vermiş oluruz’’ dediler.

İLK ÜÇ ZOR

Teknik Direktör Briegel, ligde şu ana kadar istedikleri yere ulaşamadıklarını vurgularken, ‘‘Bir çıkış içinde ilk yarıyı kapattık. Ancak ilk 3'e girmek, şampiyonluk çok zor. Temel amacımız Türkiye Kupası'nı kazanmak ve UEFA Kupası'na katılmak olacak. 3 maçı kazanırsak kupa şampiyonu olabileceğiz’’ diye konuştu.

İDEAL HEDEF

Kaptan Hami, kaleci Metin, Gökdeniz, Bülent, Osman Özköylü, Macit, Hasan, Mehmet Kahraman gibi isimler de Türkiye Kupası'na çok ihtiyaç duyduklarını vurguladılar. Futbolcular, ‘‘İnsanların veya kurumların kısa sürede ulaşabileceği hedefler vardır. Şu anda bizim ulaşılabilir hedeflerimiz arasında kupa en idealidir’’ dediler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!