Beni küfür üzdü

Güncelleme Tarihi:

Beni küfür üzdü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2001 01:59

‘‘Yönetimin görevden alma kararı normal. Görev verdikleri gibi alırlar. Ancak şık olmadı. Beni en çok yaralayan ise, Diyarbakırspor maçından sonra havalanında edilen küfürler oldu. Çok üzüldüm’’

HEP ELEŞTİRDİLER

Türkiye 1 haftadan bu yana Mustafa Denizli'yi konuşuyor. Attığı her adım olay olan ve adeta ‘‘Eleştirmek için herkesin sıraya girdiği’’ Mustafa Denizli'nin görevine sarı lacivertli yönetim kurulu son verdi. Denizli, kararı saygıyla karşıladığını söyledi. Ve suskunluğuna devam etti. Ancak onu yaralayan kıran çok önemli gelişmeler vardı.

YARALADILAR

Denizli ‘‘göreve son’’ kararından sonra dün HÜRRİYET'e konuştu. Sarı lacivertli takımda görev yaptığı süre içerisinde büyük mutluluk yaşadığını söyleyen Denizli, ‘‘En çok Diyarbakırspor maçından sonra İstanbul'da, havalanında edilen küfürlere üzüldüm. Bu küfürler beni çok yaraladı, çok üsdü.’’ dedi.

YILDIZLAR YOKTU

Sarı lacivertli takımda görev yaptığı süre içerisinde Fenerbahçe'yi şampiyonluğa götüren ilk yerli teknik adam olma onuruna eriştiğini söyleyen, Denizli, ‘‘Bu takımda tam 6 aydan bu yana yıldız oyuncular oynamıyor. Bunu kimse gözardı etmesin. Bu takım şampiyonluğun her zaman en büyük adaylarından biriydi’’ diye konuştu.

DÜRÜST OLMADI

Yönetim kurulunun aldığı kararı normal karşıladığını belirten Mustafa Denizli, ‘‘Ancak şık olmadı, dürüst olmadı’’ diye konuştu. Kulüp yönetimlerinin görev verdiği gibi, görevden alma haklarının da olduğunu ifade eden Mustafa Denizli, ‘‘Bu kararı saygıyla karşıladım’’ dedi.

TEŞEKKÜR EDERİM

Mustafa Denizli, Hürriyet'in ‘‘İnternet sitelerinde ve özellikle Fenerlist'te yönetimin kararına tepki var. Ne diyorsunuz?’’ sorusuna, ‘‘Bana destek veren tüm taraftarlara teşekkür ediyorum. Yaşadığım en büyük sevinçlerden biri de bu’’ yanıtını verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!