Havaya girmeyin

Güncelleme Tarihi:

Havaya girmeyin
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2003 01:48

G.Saray Teknik Direktörü, ‘‘Bayern Münih maçında iyi mücadele ettik ama henüz hazır değiliz. Başarılı olmak istiyorsak daha çok çalışmalıyız’’ dedi.

Rehavet uyarısı

G.Saray'ın Bayern Münih karşısında sergilediği futbol sarı kırmızılıları umutlandırırken, Teknik Direktör Fatih Terim oyuncularını rehavete kapılmamaları konusunda uyardı. Dün, futbolcularıyla bir toplantı yaparak, uyarılarda bulunan Terim, ‘‘Henüz hazır değiliz. Eksikliklerimiz var’’ dedi ve ekledi:

Çok çalışmalıyız

‘‘Verilen görevleri elinizden geldiğince yapmaya çalıştınız. Bu da beni mutlu etti. Ama başarılı olmak istiyorsak daha çok çalışmalıyız. Hazırlık kampını iyi değerlendirmeliyiz. Bayern Münih karşısında sergilenen futbol ilerisi için ben dahil herkese umut verdi. Ancak hatalarımız da oldu.

Sakin olmalısınız

Savunmada istediğimiz kademeyi oluşturamıyoruz. Rakip, uzun toplarla defansımızın arkasına çok kolay sarkıyor. Bire birlerde daha güçlü olmamız gerek. Sinirlerinize hakim olamamanız da ayrı bir sorun. Daha sakin oynamalısınız. Mücadele azminiz iyi, ancak bunu 90 dakikaya yayamıyorsunuz. Çok çalışarak bu eksikleri gidermeliyiz.’’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!