Koridorda kavga

Güncelleme Tarihi:

Koridorda kavga
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2002 01:56

Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, maçtan sonra sevinç gösterilerinde bulunan Gençlerbirliğili futbolcularla tartıştı. Karşılıklı küfürler savuran taraflar güçlükle yatıştırıldı.

Tatsız olaylar

Beşiktaş-Gençlerbirliği maçından sonra soyunma odası koridorunda tatsız olaylar yaşandı. Siyah beyazlı takımın menajeri Sinan Engin ile Başkent ekibinin futbolcuları arasında sözlü atışmayla başlayan tartışma, karşılıklı küfürlerleşmelerle devam etti. Gerginlik, Gençlerbirliği yöneticisi Atilla Aytek ve Beşiktaş Asbaşkanı Yıldırım Demirören'in çabaları sonucunda yatıştırıldı.

Bize sataştılar

Sinan Engin, söz konusu olayı şöyle anlattı: ‘‘Soyunma odası koridorunda yürürken, Youla ile tanımadığım biri abartılı sevinç gösterisinde bulunuyordu. Ben de onları bunu yapmalaları konusunda uyardım. Daha sonra soyunma odamızın önünden geçerken yeniden sataşmalarda bulundular. Ben de bunun üzerine tepki gösterdim. Bunlar olmaması gereken şeyler.’’

Tuhaf gösteriler

Sergen Yalçın ise olayı şöyle anlattı: ‘‘Gençlerbirliğili futbolcuların enteresan sevinç gösterileri yaptığını gördük. Bu bize tuhaf geldi ve doğal olarak biraz sinirlendik. Daha sezon bitmeden böyle hareketler yapılmasının nedenini anlayamadık.’’ Gençlerbirliği kalecisi Gökhan ise, ‘‘Biz hiçbir şey yapmadık. Sinan Engin sinirliydi. Herhalde olay bundan çıktı’’ ifadesini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!