Notlar

Güncelleme Tarihi:

Notlar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2002 02:12

Kadıköy'de özlem bitti

SAHASINDA oynadığı maçlarda aldığı galibiyetlerle genelde taraftarını mutlu eden F.Bahçe, 33 gündür seyircisine galibiyet yüzü gösterememişti. Kadıköy'de en son galibiyeti 3 Ekim'de AIK Solna'ya karşı 3-1'lik skorla UEFA Kupası'nda elde eden F.Bahçe, dün 33 maç sonra evinde kazandı.

Bu farkı beklemiyorduk

WERNER Lorant, böyle farklı bir skoru beklemediklerini söyledi. Lorant, ‘‘Bizim de beklemediğimiz farklı bir galibiyet aldık. Ancak bir çok da gol kaçırdık. İyi çalıştık ve bunun ödülünü böylesine önemli bir derbide aldık. G.Saray'ın nasıl oynayacağını tahmin etmiştim. Ortega'nın kart gördüğü pozisyona uzaktım. Umarım 1 maç ceza alır’’ dedi.

Uslu'nun çifte mutluluğu

FENERBAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım, dün gece elde edilen zafer sonrasında Asbaşkan Mahmut Uslu'nun doğum gününü kutladı. Mahmut Uslu'nun 54. yaş gününe Nihat Özbağı, Murat Özaydınlı, İlhan Ekşioğlu ve Kemal Dinçer eşleriyle birlikte katıldılar.

Werner Lorant af sinyali verdi

FENERBAHÇE
Teknik Direktörü Werner Lorant, dünkü maçtan sonra kadro dışı bırakılan Oktay Derelioğlu ile Abdullah Ercan için af sinyali verdi. Alman çalıştırıcı bir soru üzerine, ‘‘Bu akşam evime gidip bira içeceğim. Af konusunu da düşüneceğim’’ diye konuştu.

Hüngür hüngür ağladılar

KARŞILAŞMADAN sonra G.Saray soyunma odasında adeta ölüm sessizliği vardı. Futbolcular gözyaşlarını tutamadılar ve oldukları yere yığıldılar. Fatih Terim'in yüzüne bakmadan konuşan futbolcular, ‘‘Utanıyoruz hocam. G.Saray'a yakışmayacak şeyler yaptık. Bu skorun özrü yok’’ dediler. Terim de, futbolcularına ‘‘Mücadele ettiniz olmadı. Skorun G.Saray'a yakışmadığı doğru ancak kendinizi suçlu görmeyin. Çünkü suçlu olan benim’’ dedi.

Ortega - Fatih Samsun’da yok

FENERBAHÇE'de Fatih ve Ortega, gördükleri kartlar nedeniyle hafta sonu deplasmanda Samsunspor ile yapılacak maçta cezalı duruma düştü. Fatih maçın 40. dakikasında gördüğü sarı kartla bu sezon ligdeki 4. sarı kartına ulaşırken, 58. dakikada doğrudan kırmızı kart gören Ortega da cezalı oldu. Bu arada G.Saraylı Emre, Tuncay'ın sırtına bastığı için direkt kırmızı kart gördü ve cezalı duruma düştü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!