Vicario'dan protesto

Güncelleme Tarihi:

Vicariodan protesto
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2012 13:20

Sanchez Kadınlar tenisinin ülkeler düzeyindeki en büyük organizasyonu Fed Cup'ta İkinci Dünya Grubu'na düşen İspanya'nın kaptanı, eski dünya bir numarası Arantxa Sanchez Vicario, görevinden ayrıldı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yılın Kasım ayında İspanya Fed Cup takımının kaptanlığına getirilen Arantxa Sanchez Vicario, yaptığı yazılı açıklamada görevi bıraktığını açıkladı.

Ä°spanya Tenis Federasyonu ile milli takım oyuncuları arasındaki alacak anlaÅŸmazlıklarında daha önce hiçbir zaman taraf olmadığı belirten Sanchez Vicario, buna raÄŸmen oyuncuların çoÄŸunluÄŸunun ortaya koyduÄŸu bu tepkiyi göz ardı edemeyeceÄŸini ifade ederek 31 Aralık 2013 tarihinde sona ermesi planlanan kontratını fesh etti.Â

80'li yılların sonundan 90'ların sonuna kadar tenise damgasını vuran, bu dönemde hem teklerde hem de çiftlerde ulaştığı klasman liderliğinin yanı sıra dört tekler, altı çiftler Grand Slam zaferine uzanan Sanchez Vicario, takımı başında çıktığı iki eşleşmede de galibiyet yüzü görememişti. İspanyollar, Dünya Grubu'nda Rusya'ya boyun eğdikten sonra Play-Off'larda ise Slovakya'ya yenilerek bir alt kümeye düşmüştü.

Haberin Devamı

Federasyon direktörü Albert Costa'nın yeni kaptan arayışına giriştiği İspanya Fed Cup takımı, İkinci Dünya Grubu ilk tur buluşmasında evinde Ukrayna ile karşı karşıya gelecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!