'Vettel, asla Ferrari'ye geçmeyecek'

Güncelleme Tarihi:

Vettel, asla Ferrariye geçmeyecek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2013 11:23

Eski Jordan F1 takımı sahibi ve F1 yorumcusu Eddie Jordan, gelecek ay bir gösteri için Abu Dhabi'de bir araya gelecek olan Sebastian Vettel ve Fernando Alonso'nun birlikte Ferrari'de yarışmalarının asla gerçekleşmeyeceğini ifade etti.

Haberin Devamı

2012 sezonunun başından bu yana Red bull pilotu Sebastian Vettel'in 2014 sezonunda Ferrari'de yarışacağı, hatta bu konuda ön anlaşma imzalandığı sürekli gündeme gelmişti.

Ancak sözkonusu iddialar hem Red Bull hem de Ferrari tarafından defalarca yalanlanmıştı.

turkiyef1.com'un haberine göre; Christian Horner konu ile ilgili olarak Vettel'in 2014'te de takımda kalacağından en ufak bir şüphesinin bulunmadığını ifade ederken, Ferrari başkanı Luca di Montezemolo, aynı kümeste iki horoz istemediğini dile getirmişti.

Geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapan Eddie jordan da ikilinin Ferrari'de birlikte yarışma ihtimallerinin olmadığına dikkat çekti.

"Gerçekleşeceğine inanmadığım bir konu üzerinde spekülasyon yapmak istemiyorum. Bu yalnızca boşa zaman harcamak olur.",

"Ferrari gelecek sezon daha güçlü olacaktır ve büyük bir kapışma izleyeceğiz. Eğer Vettel aynı şekilde devam ederse O'nu durdurmak çok zor olacaktır. Ancak hepimiz biliyoruz ki böyle şeyler sürekli değişir."

Küçük takımların performansının kendisini etkilediğini, McLaren konusunda ise hayal kırıklığı yaşadığını gizleyemeyeceğini belirten Eddie Jordan, Sebastian Vettel ve Red Bull'un şampiyonluğu kaybettiğini görmenin herkes için çok zor olduğunu da sözlerine ekledi.  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!