Venus yine eski günlerdeki gibi

Güncelleme Tarihi:

Venus yine eski günlerdeki gibi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2014 14:51

2012 yılından herhangi bir turnuva, 2010’den beri de önemli bir turnuva kazanamayan Venus Williams bu kötü gidişe Dubai’de ‘Dur’ dedi.

Haberin Devamı

33 yaşındaki oyuncu Dubai Duty Free Tenis Şampiyonası’nda finalde Fransız Alize Cornet’yi 6-3 ve 6-0’la geçip, kupayı kaldırmayı başardı.

Ve Venus Williams turnuva kazanmayı hatırladı. Bir dönem kadınlar tenisinin dünya 1 numarası olan, şimdiki 1 numara Serena Williams’ın ablası Venus, son dört yıldaki en önemli turnuva zaferine Dubai’de ulaştı. Eski dünya 1 numarası, 2 milyon dolar ödüllü Dubai Duty Free Tenis Şampiyonası’nda finalde Fransız Alize Cornet’yi devirip mutlu sona ulaştı. 2011 Ağustos’undan 2012 Mart’ına kadar Sjögren Sendromu hastalığı ile uğraşan, dünyanın 44. başmağında olduğu için wild-card’la turnuvaya davet edilen 7 kez Grand Slam şampiyonu ABD’li oyuncu, sadece 3 oyun verdiği finali 6-3 ve 6-0’lık setlerle kazanmayı başardı. 2009 ve 2010’da da bu turnuvada kupa kaldırmayı başaran Venus, karşılaşma sonrasında, rakibinin çok iyi oynadığını belirtip “Alize gerçekten de çok iyi oynadı. Bu şekilde devam ederse bir çok turnuvada iddialı olur ve gelişmeye devam eder” ifadelerini kullandı.

GALİBİYET SERİSİ 15 MAÇ OLDU

Kendisi hakkında da konuşan Venus Williams, “Benim için gerçekten harika bir hafta oldu. Sanırım son turnuvamı 2012’nin sonunda (Lüksemburg’da salonda kazanmıştı) kazandım. Aradan neredeyse 18 ay geçmiş. Ama kazanmak her zaman iyi gelir. Şimdi olduğu gibi. Kendimi çok iyi hissediyorum” diye konuştu. Bu zaferle 33 yaşındaki oyuncu yenilmezlik serisini de 15 maça çıkarmış oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!