Venezüella'dan bir tuşla Migros'tan alışveriş

Güncelleme Tarihi:

Venezüelladan bir tuşla Migrostan alışveriş
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 1999 00:00

Haberin Devamı

MİGROS'un 1997 yılında hizmete soktuğu ve kapsam itibariyle Türkiye ve Avrupa'da bir ilk olan Migros Sanal Market, yurtdışından tanıdıklarına yılbaşı hediyesi göndermek isteyenlerin akınına uğradı. Geçen yıl 26 bin kayıtlı müşterisi bulunan Migros Sanal Market'te kayıtlı müşteri sayısı bu yıl 60 bine ulaştı. Yoğun iş hayatı nedeniyle yılbaşı alışverişi için vakit bulumayanlar, Migros Sanal Market'ten, araba park sorunu, kasalarda kuyruk bekleme sorunu olmadan alışverişi tercih ediyor.

Ayrıca yurtdışından ve yurtiçinden pek çok kişi uzaktaki akraba ve dostlarına yılbaşı hediyesini Sanal Market kanalıyla yollamayı tercih etti. Yılbaşı alışverişinin yanı sıra şu ana kadar 10 bin kişi de 22 bin değişik kişiye Sanal Market'ten yılbaşı hediyesi yolladı.

Fransa'dan 430 kişi, Almanya'dan 1321 kişi, Belçika'dan 514 kişi, İngiltere'den 127 kişi, Amerika'dan 922 kişi, Venezüella'dan 3 kişi, Avustralya'dan 5 kişi, Kanada'dan 11, Kazakistan'dan 3, Rusya'dan 22 kişi, Yunanistan'dan 56 kişi, İsrail'den 43 kişi, İsviçre'den de 46 kişi olmak üzere toplam 3 bin 503 kişi yurtdışından akraba ve tanıdıklarına çeşitli hediyeler yolladı.

Yurtiçinde başka illerdeki tanıdıklarına hediye yollamak isteyen 2 bin 611 kişi de Migros Sanal Market'ten sevdiklerine çoğunlukla oyuncak, çikolata, çeşitli ev aletleri gibi hediyeler yolladı.

Çok sayıda şirketin de aralarında bulunduğu aynı ilde 3 bin 907 kişi ve şirket de hediyelerini firmalara ve arkadaşlarına Migros Sanal Market kanalıyla ulaştırdı.

60 BİN MÜŞTERİSİ VAR

İstanbul, İzmir, Ankara'da hizmet veren Sanal Market'in şu anda 60 bin kayıtlı müşterisi bulunuyor. 10 milyon liranın üzerindeki siparişler için servis ücreti alınmıyor. Ayrıca 2000 yılında Migros Sanal Market yepyeni sürprizlerle müşterilerini karşılamaya hazırlanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!