Vedat Okyar: Kötü oldu!..

Güncelleme Tarihi:

Vedat Okyar: Kötü oldu..
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2001 00:00


Vedat OKYAR
Haberin Devamı

Hep deriz ya, futbol tuhaf oyun. Dün akşam yine tuhaflığını gösterdi. Beşiktaş'ın hak ettiğinin karşılığı bu olmamalıydı. Beşiktaş için kötü gece oldu. İyi başladıkları oyunu öyle de götürdüler, çok pozisyon buldular. Yarısı şanssızlıktan, yarısı beceriksizlikten kaçtı.

Nihat'ın mükemmel kafa golü Beşiktaş'ın oynadığının karşılığı oldu diye düşünürken, Fevzi öyle bir gol yedi ki, yediği yerden telgraf çeksen, 15 günde kaleye gelir. Halbuki aynı Fevzi maçın bütününde iyi oynadı. İbrahim'e ayrı bir yer ayırmak lazım. Aferin bu çocuğa. Dün üç kişilik oynadı, üç kişilik koştu, golde de topu Nihat'la buluşturdu. Bir futbolcu ancak bu kadar koşabilir. Hem ileri giderken vardı, hem geri dönerken. Babangida'ya da top göstermedi. İnşallah bundan sonra ligde de böyle oynar.

SORUMSUZ PASCAL

Bu Pascal Nouma iyi futbolcu. Ama iyi profesyonel değil. Yine dün amatörce oyunun bitmesine bir-iki dakika hiç yoktan top da yokken adamı aşağı indirdi. Şimdi ligde de yok. Bu kadar sorumsuzluk olmaz. Ben dün akşam Ümit'i de Ali Eren'i de çok beğendim. Bayram sırıtmadı. Ama Ahmet'le Karhan kötü gecelerindeydi. Fazlı ile Yasin idman laubaliliğinde penaltı attılar. Öyle penaltı vuruşu yapılmaz.

Maçın hakemi -ki ben Erol Ersoy'u tutarım- ipin ucunu kaçırdı. Maçın inisiyatifini de kaybetmiş oldu. Beşiktaş seyircisini de zıvanadan çıkardı. G.Birliği de finale adını yazdırdı. G.Birliği zaten bu ligin ciddi takımlarından biri. Bilhassa kalecileri ve golü atan Thomas, G.Birliği takımının iyi oyuncularıydı. Başta söyledik, dibini bağlayalım. Beşiktaş, kazanabileceği turu penaltılarda kaybetti. Penaltı atışları yazı-tura gibidir. Demek ki, Beşiktaş'ı top istemedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!