Ve Galatasaray rest çekti: Son kez uyarıyoruz!

Güncelleme Tarihi:

Ve Galatasaray rest çekti: Son kez uyarıyoruz
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2015 16:04

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde Galatasaray'ın dün Abdullah Gül Üniversitesi'ne 72-70 mağlup olduğu gergin maçın yankıları sürüyor. Karşılaşmadan sonra, "Bu hakemler yüzünden antrenörlüğü bırakacağım" diyen koç Ekrem Memnun'un ardından sarı kırmızılı kulüp resmi siteden sert bir açıklama yaptı.

Haberin Devamı

İŞTE O AÇIKLAMA;

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde her hafta benzer senaryolar sahneye konuluyor. Başrollerinde B klasmanı hakemlerin ve çaldıkları yanlı düdüklere kayıtsız kalarak adeta onları teşvik eden Türkiye Basketbol Federasyonu’nun yer aldığı bu senaryonun hedefinde de, kadın basketbolunda ülkemize emsalsiz başarılar kazandırmış Sarayın Sultanları bulunuyor.

Ve Galatasaray rest çekti: Son kez uyarıyoruz
Karakteri ve kariyeriyle tüm Türkiye’nin saygısını kazanmış Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Baş Antrenörü Ekrem Memnun’un ihraç edilmesini, Milli Takım’ın da kaptanlığını yapan Nevriye Yılmaz’ın taraflı düdüklerle kışkırtılıp ağzından çıkan bir söz yüzünden ağır şekilde cezalandırılmasını, oyuncularımız aleyhine verilen tartışmalı faul kararlarını sahnelenen bu çirkin oyunun bir parçası olarak gördüğümüzün tüm kamuoyu tarafından bilinmesini istiyoruz.

Haberin Devamı

Galatasaray, adeta “Bu ülkede hiçbir başarı cezasız kalmaz” sözünü doğrulamak istercesine ve pervasızca sergilenen bu oyunu bozacak güçtedir. Bu gücün kaynağı kulübün şan, şeref ve başarılarla dolu 110 yıllık köklü geçmişi ve 25 milyonu aşkın taraftarıdır.

Türk basketbolunu yönetenleri son kez uyarıyor; kendilerine emanet edilen koltukların hakkını vermeye ve adil olmaya çağırıyoruz."

Ve Galatasaray rest çekti: Son kez uyarıyoruz
EKREM MEMNUN NE DEMİŞTİ
“Kazanmak istiyorduk, kötü de oynamadığımızı düşünüyorum. Bu hakemlerle ligin böyle devam edeceğine inanmıyorum. Kulüple de konuşacağım, hakemler böyle devam ettiği sürece, bu ligde büyük ihtimalle antrenörlük yapmayacağım. Bunlar, bu ligin çok altında insanlar. Avrupa şampiyonluğuna oynayan 3-4 takımımız var. Maçın sonunda teknik faul neyin alınganlığı. Profesyonel basketbol oynanıyor, hakaret veya başka bir şey yok. Teknik faulle maç, bir yerden bir yere gitti. Canları sağ olsun.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!