Uyanık Bulgarlar

Güncelleme Tarihi:

Uyanık Bulgarlar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2000 00:00

Haberin Devamı

L.Sofya’nın hocası, takımını Scala'dan sakladı

Beşiktaş'ın 26 Temmuz'da Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda karşı karşıya geleceği Bulgar ekibi, sahasında 2-0 kazandığı Dudelange maçına farklı bir kadro ve sistemle çıktı. Teknik direktör Fedetov, ‘‘Bu maçı izleyen Scala, yeterli bilgi alamayacak’’ dedi.

Rahat GEÇTİLER

Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Bulgaristan Şampiyonu Levski Sofya, Dudalange'yi 2-0 yenerek tur atladığı maçta Scala'dan sırlarını sakladı. Levski Sofya'nın Rus asıllı Teknik Direktörü Vladimir Fedetov, 26 Temmuz Çarşamba günü İstanbul'da Beşiktaş ile oynayacakları maçın deplasmanda olmasının kendileri için avantaj olduğunu söyledi.

FARKLI TAKTİK

Sofya Georgi Asprohuv Stadı'nda Dudalange'yi 2-0 yendiği maçtan sonra görüşlerini açıklayan Levski Teknik Direktörü Fedetov sahaya deplasmanda alınan 4-0'lık galibiyet avantajıyla çıktıklarını belirterek, ‘‘Sahamızda rahat bir oyun ortaya koyduk. İstanbul'da Beşiktaş'a karşı uygulayacağımız taktikleri sahaya yansıtmadık’’ dedi.

SCALA ANLAYAMADI

Fedetov şöyle devam etti: ‘‘Scala takımımız hakkında çok şey öğrenemedi. İstanbul'daki maç değişik olacak. Daha farklı bir futbol ortaya koyacağız. Beşiktaş çok iyi bir takım. Herşeye rağmen işimizin kolay olmayacağını biliyorum. Eminin ki Scala, Levski hakkında çok şey anlamadı.’’

ÖZEL TUR PRİMİ

Levski Kulübü Başkanı Vladimir Grasnov da Beşiktaş'ı yenerek tur atlamak istediklerini söyleyerek, ‘‘Bu aşamada şansları yüzde elli elli görüyorum. Turu geçmek için futbolculara özel bir prim vereceğim. Şimdiden bunu açıklamak isteyorum. Sofya'daki maça gelecek Türk seyircileri için iki kulüp yöneticileri görüşüp sayıyı belirleyeceğiz’’ dedi.

Kartal çekinmiyor

BeŞİktaŞ Teknik Direktörü, Dudelange maçında izlediği Şampiyonlar Ligi ön eleme maçındaki rakipleri Levski Sofya'yı İnönü'de geçeceklerini iddia etti.

İkİ tehlİkelİ İsİm

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi eleme turundaki rakibi Bulgar L.Sofya'nın Dudelange'yi 2-0 yendiği maçı izleyen Scala iddialı konuştu. Maç sırasında bol bol not tutan Scala, Bulgar ekibinin iki golünü atan Georgi İvanov ve Dimitr İvankov'un takımın en tehlikeli futbolcuları olduğunu belirtti.

Şanslar eşit

Scala Bulgar ekibi için şu yorumu yaptı: ‘‘Küçümsenecek bir rakip değil. Takımda göze batan, çabuk hareket eden futbolcular var. Ancak ben İstanbul'da oynayacağımız ilk maçta bu futbolcular üzerine değil, takım üzerine bir sistem kuracağım. Tur için iki takımın şansları eşit.’’

Sürprizim var

Bulgar futbolu ile kötü anıları olduğunu, Parma'yı çalıştırdığı dönemde CSKA'nın kendilerini yendiğini hatırlatan Scala, ‘‘Bu kez benim sürprizim var’’ dedi. İnönü Stadı'nda turu geçeceklerini iddia eden Beşiktaş Teknik Direktörü taraftara çağrıda bulunarak tribünlerin dolmasını istedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!