Üsküdar Masterler 2.lik kupasını aldı

Güncelleme Tarihi:

Üsküdar Masterler 2.lik kupasını aldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2016 18:49

Türkiye Masterler Futbol Şampiyonasında İkinci olan Üsküdar Masterler Futbol takımı kupalarını önceki gün TÜFAD İstanbul Başkanı Rıza Çavuşoğlu , TMVFL Başkanı Kenan Gürsu'nun elinden aldı.

Haberin Devamı

Selimiyespor Sahasında Bosphorus takımı ile yapılan karşılaşma sonrasında şampiyonluk kupasını alan Üsküdar Masterler Futbol takımı şeref turu attı. Final maçında sakatlanan Savaş Göcen'e geçmiş olsun dileklerini ileten TMVFL Başkanı Kenan Gürsu gelecek yıl turnuvanın daha renkli olacağının müjdesini verdi. 

Üsküdar Masterler Futbol Takımı Genel Kaptanı Mustafa Abdurrahmanoğlu, "Teknik Direktör Uğur Özcan, Atilla Alioğlu, Kaptan Ümit ve tüm oyuncular iyi niyetle mücadele ettiler. Futbol maçında hedef dostluktu bunu başardık. Tüm takımlarla maç sonrası el ele çıkarak galibiyet veya mağlubiyetin önemli olmadığının sporun temel olduğunu vurguladık. Üsküdar Masterler olarak önümüzdeki yıl Arap Yarımadası Dubai ve Fas'ta yapılacak Masterler Şampiyonasında ülkemizi en iyi şekilde temsil etmektir. Çalışmalarımızı şimdiden yoğunlaştırdık" dedi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!