Uşak'ta isim değişikliği

Güncelleme Tarihi:

Uşakta isim değişikliği
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2010 21:05

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Şişman, Türkiye Basketbol Erkekler İkinci Ligi (TB2L) takımlarından Uşak Belediyesi Basketbol Takımı'nın, 2010-2011 sezonunda Uşak Üniversitesi Basketbol Takımı olarak mücadele edeceğini söyledi.

Prof. Dr. Şişman, Uşak Belediyesi Basketbol Takımı'nın isminin Uşak Üniversitesi Basketbol Takımı olarak değiştirildiğini bildirdi.

Uşak Üniversitesi'nin yeni kurulan üniversiteler arasında hızla geliştiğini, sportif alanda gerekli altyapı çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Rektör Prof. Dr. Şişman, şunları söyledi:
“Uşak Belediye Basketbol Takımı TB2L'nde mücadele eden başarılı bir spor kulübüydü. Yaptığımız görüşmeler sonucu kulübün yönetim kurulu kararıyla ismi Uşak Üniversitesi Basketbol takımı olarak değiştirildi. Uşak Üniversitesi Basketbol Takımı'nın 2010 - 2011 sezonunda başarılı olacağına inanıyoruz. Üniversite ile kenti bütünleştirmek amacıyla gerçekleştirdiğimiz projelerden biri de sportif alanda yapılacak çalışmalar idi. Basketbol takımı ile bu projenin ilk ayağını gerçekleştirdik. Takımın başarılı olması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Umarım birinci lige çıkmayı başarırız. Üniversite öğrencilerimiz takımın altyapısında eğitim görecek.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!