Ünal şaştı kaldı

Güncelleme Tarihi:

Ünal şaştı kaldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2000 00:00

Haberin Devamı

Genç Mahmut dışında oynamaya hazır santrfor yok

Kırmızı beyazlı ekibin forvetteki sıkıntısı devam ediyor. Sakatlıktan yeni kurtulan Andjelkoviç ve Faruk'un oynaması imkansız. Brezilyalı Darci kondisyonsuz gözüktü, Selahattin'in antrenman eksiği var.

TEK SORUN FORVET

Denizlispor maçı için geri sayıma başlayan Antalyaspor'un forvetteki sıkıntısı devam ediyor. Darci'nin transferi ile kırmızı beyazlı ekibin forvet oyuncu sayısı 5'e çıktı. Ancak Denizlispor maçına bir gün kala sakatlık ve formsuzluk nedeniyle bu futbolcular arasında sadece genç Mahmut oynamaya hazır durumda. Sakatlıktan yeni kurtulan Andjelkoviç ve Faruk takımla birlikte çalışmalara başlamadığı için Denizlispor maçında forma giyemiyecek.

SELO DA BELİRSİZ

Kasığındaki ağrı nedeniyle 3 gün takımdan ayrı olarak çalıştığı için Selahattin'in durumu da belirsiz. Forvetteki sorunun giderilmesi için büyük umutlarla transfer edilen Darci, mükemmel tekniği ve güzel hareketleri ile teknik heyeti büyüledi, ancak kondisyon eksiği göze çarptı. Teknik Direktör Metin Ünal, Brezilyalı futbolcunun bugün yapılacak antrenmanda performansını gözlemledikten sonra Denizli maçında oynatıp oynatmama konusunda kararını verecek.

DARCİ YORGUN GİBİ

Darci'nin kondisyon eksikliğinin yorgunluktan kaynaklanabileceğini öne süren Ünal, ‘‘Brezilya'dan Türkiye'ye gelirken 15 saat yolculuk yaptı ve ertesi gün antrenmana çıktı. Yorgunluğun dışında bünyesi iklim değişikliğinden de etkilenmiş olabilir. Teknik özelliklerine söyleyecek sözüm yok. Güzel hareketler yapıyor ve çok iyi paslar veriyor. Takım arkadaşlarını tanıyıp oyun sistemimize alıştığı zaman çok yararlı olacak’’ diye konuştu.

NURİ İYİLEŞTİ

Ünal, şöyle devam etti: ‘‘Şimdi Denizlispor maçına bir gün kala forvetteki sıkıntımıza canımızı sıkarak zaman kaybedecek durumda değiliz. Kadromuzda 23 futbolcumuz var ve sorunumuzu kendi içimizde çözeceğiz. İleri ikili de görev vereceğim futbolcular bu akşam yapacağımız son antrenmanda belli olacak. Selahattin veya Darci'den biri oynayacak durumda olursa sorunumuz biraz olsun azalır. Hafif sakatlığı geçen Nuri Denizli maçında oynar.’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!