Umut Cityspor Frankfurt'un kralı

Güncelleme Tarihi:

Umut Cityspor Frankfurtun kralı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2007 17:44

Haberin Devamı

TÜRKİYE Berlin Büyükelçiliği Atatürk Kupası Frankfurt Başkonsolosluğu Şampiyonu Frankfurt Umut Cityspor oldu. 5 takımın katlıdığı 30'ar dakikalık tek devre üzerinden lig usulü oynanan turnuvada Frankfurt Umut Cityspor üç galibiyet bir beraberlik alarak birinci oldu. Geçen yılın da şampiyonu olan Bezirksoberliga takımı Umut Cityspor'a şampiyonluk kupası ve 500 Euro'luk para ödülünü Frankfurt Başkonsolosu Boğaç Güldere verdi.Şampiyonada iki galibiyet, iki beraberlik alan Hessen Landesliga ekibi Wiesbaden Türkspor 8 puanla ikincilikle yetindi ve 300 Euro'luk ödül kazandı.

Frankfurt Başkonsolosluğu Muavin Konsolosları Umut Acar,Güçlü Kalafat ve Abuzer Köse'nin tüm gün boyunca izledikleri centilmenlik ve dostluk havası içinde geçen turnuvada 6 puanla Bad Homburg Vatanspor üçüncü gelerek 200 Euro'luk ödül kazandı. 4 puanla Biedenkopf Türk Birliği dördüncü olurken, turnuvayı puansız kapayan Bad Nauheim Türkspor ise 5. ve sonuncu oldu.

5 TAKIM KATILDI

Haberin Devamı

Atatürk Kupası Frankfurt Başkonsolosluğu Şampiyonluğu için beş takım mücadele verdi. Frankfurt Umut City Spor'un ev sahipliği yaparak başarılı bir şekilde organize ettiği turnuvaya katılan Wiesbaden Türkspor, Frankfurt Umut Cityspor, Bad Homburg Vatanspor, Biedenkopf Türk Birliği ile Bad Nauheim Türkspor arasındaki mücadeler nefes kesti. Frankfurt Umut Cityspor, Bad Nauheim Türkspor'u 3-0, Biedenkopf Gençlerbirliği'ni 2-1 ve Bad Homburg vatanspor'u 4-0'lık skorla geçti. Wiesbaden Türkspor ile yapılan çekişmeli zevkli mücadele ise golsüz berabere kapandı. Türkiye Süper Lig deneyimli eski milli futbolcularımızdan Engin Özdemir'in antrenör futbolcu olarak oynadığı Umut Cityspor turnuvayı birinci sırada kapadı.

Frankfurt Umut Cityspor Frankfurt Başkonsolosluğu birincisi olarak Atatürk Kupası Orta Almanya Şampiyon'luğu için Karlsruhe ve Mainz birincileri ile mücadele edecek. Turnuva Mainz'da yapılacak.

Atatürk Kupası Almanya finalleri ise 19-20 Mayıs günleri Stuttgart´ta yapılacak.

TURNUVADA ALINAN NETİCELER:

Frankfurt Umut Cityspor- Bad Nauheim Türkspor: 3-0

Haberin Devamı

Wiesbaden Türkspor- Bad Homburg Vatanspor:1-0

Biedenkopf Türk Birliği- Frankfurt Umut Cityspor:1-2

Wiesbaden Türkspor- Bad Nauheim Türkspor:2-0

Bad Homburg Vatanspor- Biedenkopf Türk Birliği:2-1

Wiesbaden Türkspor- Frankfurt Umut Cityspor:0-0

Bad Homburg Vatanspor- Bad Nauheim Türkspor:4-0

Wiesbaden Türkspor- Biedenkopf Türk Birliği:0-0

Frankfurt Umut Cityspor- Bad Homburg Vatanspor:4-0

Biedenkopf Türk Birliği- Bad Nauheim Türkspor:1-0

ŞAMPİYON UMUT CİTYSPOR Geçen yılın şampiyonu Frankfurt Umut Cityspor bu yılda başarılı olurak Atatürk kupası Frankfurt Bölgesi şampiyonu oldu. Frankfurt başkonsolosu Boğaç Güldere Şampiyon ekibin kaptanı Miroslav Marinkovic'e şampiyonluk kupası ve plaketini verirken, 500 Euro'luk birincilik ödülünü ise Umut Cityspor'un Başkanı Ömer Akkoç'a teslim etti.

Haberin Devamı

DOSTLUK KAZANDI Atatürk Kupası Frankfurt Başkonsolosluğu Futbol Turnuvası'na katılan Wiesbaden Türkspor, Frankfurt Umut Cityspor, Bad Homburg Vatanspor, Biedenkopf Türk Birliği ile Bad Nauheim Türkspor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!