Ümit Kızlar Ereğli'ye gitti

Güncelleme Tarihi:

Ümit Kızlar Ereğliye gitti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2011 13:21

Sırbistan'da 7-17 Temmuz 2011 tarihleri arasında düzenlenecek Ümit Kızlar Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda mücadele edecek Türk Milli Takımı, kamp çalışması için Karadeniz Ereğli'ye gitti.

Basketbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, İstanbul'da bir araya gelen Antrenör Aziz Akkaya yönetimindeki Milli Takım, 4 Haziran'a değin sürdüreceği kamp çalışması için Karadeniz Ereğli'ye hareket etti.

Aziz Akkaya, Avrupa Şampiyonası'nda zorlu bir grupta mücadele edeceklerini belirterek, “İşimizin zor olduğunu biliyoruz. Grubumuzda zorlu ekipler var. Ancak takımımızdaki oyuncularda da gelişmeler var. A Milli Takım'a üç oyuncu verdik. Onlar da ilerleyen dönemlerde bize katılabilirler. Bu kamp bizim için çok önemli. Oyuncuların durumlarını, nasıl performans sergileyeceklerini ve nasıl ilerleme kaydettiklerini göreceğiz. Hedefimiz bu yıl Avrupa Şampiyonası'nda yarı final oynamak” diye konuştu.

Milli Takım kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:
“Emel Türkyılmaz, Büşra Akgün, Yeliz Doğan (Antalya Koleji), Simay Karaman, Serenay Çakmakçı, Gizem Sezer (İstanbul Üniversitesi), Ayşe Cora, Ayşegül Günay (Beşiktaş Cola Turka), Gizem Başaran, Melis Dilara Kaya (Galatasaray Medical Park), Emel Ecem Güler (Fenerbahçe), Asena Yalçın (Ceyhan Belediyesi), Pınar Demirok, Nazlı Bircan Gökdemir (Panküp Kayseri Şeker), Gamze Takmaz, Pelin Gülbağ (BOTAŞ Spor), Tuğçe Murat (Mersin Büyükşehir Belediyesi), Rana Derin (Güre Belediyesi)”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!