Uluç: Çalışmalara başladık

Güncelleme Tarihi:

Uluç: Çalışmalara başladık
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2010 16:49

Tenis Federasyonu Başkanı Ayda Uluç, geçtiğimiz günlerde FED Cup'ta Avrupa-Afrika Bölgesi 3. Grup'ta başarılı sonuçlar alarak 2. gruba katılmaya hak kazanan bayan milli takımın 1. Lig'e yükselmesi için şimdiden çalışmalara başladıklarını söyledi.

Uluç, bayan milli takımın başarılarının süreceğini belirterek, elde edilen sonucun ekip çalışmasıyla geldiğini dile getirdi.

Başkan Uluç, Türk tenisinin yerinin 3. Grup olmadığını vurgulayarak, “Duygu Akşit Oal'ı takımın başına getirmemizin ne kadar isabetli olduğunu bir kez daha gördük. Oyuncularla çok iyi diyalog kurdu ve iyi motive etti. Pemra Özgen ve Çağla Büyükakçay teklerde süper performans gösterdi. İpek Şenoğlu da çiftlerde maçlarında ağırlığını koydu. Kızlarımız sıcak havada ve zor şartlarda hepimizi gururlandıran bir sonuca imza attılar” dedi.

Ayda Uluç, Federasyon Kupası'nın önümüzdeki yıl Türkiye'de oynanması için girişimlerde bulunacaklarını da ifade etti.

Bu arada Tenis Federasyonu Başkanı Ayda Uluç, 2011 yılında Türkiye'nin ev sahipliği yapacağı WTA Championships ile ilgili hazırlıkların sürdüğünü ifade etti.

Almanya'nın Stutgart kentinde düzenlenecek Porsche Turnuvası'nı izlemek üzere Almanya'ya gideceğini hatırlatan Uluç, “Stutgart'taki turnuvanın direktörü Marcus Gunhardt aynı zamanda WTA Avrupa Championships'te turnuva direktörlüğünü üstlenecek. Onun davetlisi olarak turnuvayı izleyip gözlemler yapacağım” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!