ULEB'de şampiyon olmamız mümkün

Güncelleme Tarihi:

ULEBde şampiyon olmamız mümkün
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2011 19:20

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Galatasaray Cafe Crown'un, Litvanya'nın Lietuvos Rytas takımından transfer ettiği ABD'li oyuncu Jerry Johnson, ULEB Avrupa Kupası'nda son 16 takım arasına kalan sarı-kırmızılı takımın, şampiyon olabileceğini söyledi.

Sarı-kırmızılıların yeni transferi Johnson, Galatasaray Televizyonu'na yaptığı açıklamada, ULEB Avrupa Kupası'nda takımın yaptığı maçları takip ettiğini ifade ederek, “Avrupa Kupası'nda şampiyon olmamız mümkün. Şu ana kadar takım başarılı oldu. Sezonun geri kalan bölümünde seviye atlamamızda benim de katkım olmasını dilerim” dedi.

Galatasaray Cafe Crown'a gelerek doğru bir karar verdiğini belirten Johnson, oyun yapısıyla ilgili olarak “Hızlı oyunu seven ve penetre özelliğimi kullanan bir stilim var” ifadelerini kullandı.

ABD'li oyuncu, daha önce Türkiye'de Mersin Büyükşehir Belediyesinde forma giydiğini hatırlatarak, “Mersin'deyken antrenörümüz Hakan Demir ile farklı bir sistemde çalışmıştım. Koç planlarını kısa süre içerisinde uygulamak istiyordu. Orada takıma çabuk uyum sağlamıştım. Burada da uyum problemi yaşayacağımı sanmıyorum” şeklinde konuştu.
Lietuvos Rytas takımında yaşadığı sakatlıktan dolayı bir süre sahalardan uzak kalan Johnson, şu anda yüzde 100 performansla oynayabilecek durumda olduğunu kaydetti. ABD'li oyuncu, Lietuvos Rytas'ın guard pozisyonundaki üç oyuncusunun Türkiye'ye transfer olmasıyla ilgili olarak ise “Güzel bir tesadüf. Bir rekabet olacaktır mutlaka. Jasikevicius tecrübeli, kariyerli bir isim. Milosevic de genç ve iyi bir oyuncu” diye konuştu.
Bu arada, Johnson'un bugün sağlık kontrolünden geçtiği bildirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!