UEFA'ya destek

Güncelleme Tarihi:

UEFAya destek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 1998 00:00

Haberin Devamı

Orta ve doğu Avrupa futbol federasyonları, Süper Lig'e karşı olduklarını ve UEFA'nın Şampiyonlar Ligi'nin geniş katılımla sürmesini istediklerini belirttiler.

Orta ve doğu Avrupa futbol federasyonları, Budapeşte'de yapılan toplantıda Avrupa Süper Ligi'ne karşı, Şampiyonlar Ligi'nin geniş katılımla sürmesini istediklerini ve UEFA'ya destek olduklarını belirttiler.

Evsahibi Macaristan'ın federasyon başkanı Atilla Kovacs, ‘‘Süper Lig zengini zengin, fakiri daha fakir yapacak. Şampiyonlar Ligi'ne ise herkesin katılma şanmsı var. UEFA'yı destekliyoruz’’ dedi. Bölgenin 23 federasyonunun desteğinin kendilerine mutlu ettiğin belirten UEFA Başkanı Lennart Johansson ise ‘‘Herkes şunu bilmeli ki, eğer Süper Lig kurulursa, bütün gelirler büyük kulüplere gidecek. Diğerleri bir şey alamayacak’’ diye konuştu.

Bölgeden sadece Yugoslav C.Zvezda ve Rus Spartak Moskova'nın Milano kaynaklı medya devlerinin Süper Lig düşüncesine katılma eğiliminde olduğu, bu iki kulübe de ülke federasyonlarının sert bir uyarı yaptığı belirtildi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!