UEFA maçlarını yönetecek hakemler belli oldu

Güncelleme Tarihi:

UEFA maçlarını yönetecek hakemler belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2006 18:55

UEFA Kupası'nda mücadele edecek Türk takımlarından Trabzonspor'un Apoel ile yapacağı iki maçı ve Kayserispor'un Arnavutluk'un Tiran'la oynayacağı ilk maçı yönetecek hakemler belli oldu.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Trabzonspor'un 10 Ağustos Perşembe günü deplasmanda oynayacağı Apoel karşılaşmasını İspanya Futbol Federasyonu'ndan Julian Rodriguez Santiago yönetecek. Santiago'nun yardımcılıklarını Carlos Andres Lopez Villate ile Francisco Gonzalez Radriguez yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi ise Cesar Muniz Fernandez olacak.

Bordo-mavili ekibin 24 Ağustos Perşembe günü sahasında yapacağı rövanş maçında Almanya Futbol Federasyonu'ndan Michael Weiner düdük çalacak. Weiner'in yardımcıları Sönke Glindemann ve Norbert Grudzinski olurken, dördüncü hakemlik görevini de Lutz Wagner üstlenecek.

UEFA Kupası'ndaki bir diğer Türk temsilcisi Kayserispor'un ikinci ön eleme turunda 10 Ağustos Perşembe günü Arnavutluk'un Tiran takımıyla yapacağı ilk karşılaşmayı Macaristan Futbol Federasyonu'ndan Ferenc Bede yönetecek. Tibor Vamos ve Peter Hegyi'nin yardımcı hakem olarak görev alacağı maçta dördüncü hakem Istvan Meszaros olacak.

Kayserispor'un Tiran'la 24 Ağustosta oynayacağı rövanş maçını yönetecek hakem kadrosunun daha sonra belirleneceği kaydedildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!