Uçağı düşen takıma transfer olacak

Güncelleme Tarihi:

Uçağı düşen takıma transfer olacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2016 10:08

Brezilyalı Ronaldinho ve Arjantinli Roman Riquelme, uçak kazası yapan Chapecoense için forma giyebileceklerini açıkladılar.

Haberin Devamı

Ronaldinho ve Juan Roman Riquelme, trajik uçak kazasında 19 futbolcusunu kaybeden Chapecoense için tarihi bir jeste imza attılar. Ronaldinho'nun emeklilik kararı aldıktan sonra Chapecoense için kararını değiştirdiği ve kulübün istemesi halinde oynayabileceği belirtildi.

Riquelme'nin de aynı şekilde futbola Chapecoense için dönmek istediği ve oynamak için para almayacakları öğrenildi. İki ünlü futbolcunun bu hareketi, sosyal medyadan övgü ile karşılandı. Ayrıca Gremio başta olmak üzere tüm Brezilya kulüpleri 1 ya da 2 oyuncusunu Chapecoense'ye bedelsiz kiralayabileceklerini bildirdi. Arjantin Ligi ekiplerinden Racing Club da, Chapecoense'ye bedelsiz olarak oyuncularını kiralamaya hazır olduklarını açıkladı.

Bolivya'nın Santa Cruz de la Sierra kentinden Kolombiya'nın Medellin kentine hareket eden ve Brezilya 1. Futbol Ligi ekiplerinden Chapecoense takımı oyuncuları dahil 68 yolcu ile 9 mürettebatın bulunduğu uçak, dağlık araziye düşmüştü. Kazadan 6 kişi sağ kurtulurken 71 kişi hayatını kaybetmişti.

Haberin Devamı

Uçağı düşen takıma transfer olacak

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!