TYF’nin adayları Bodrum’da kamp yeri aradı

Güncelleme Tarihi:

TYF’nin adayları Bodrum’da kamp yeri aradı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2012 16:08

“Değişim Rüzgarı” adını verdikleri oluşumla Serhat Belli başkanlığında toplanıp Türkiye Yelken Federasyonu yönetimine talip olan grup, geçtiğimiz günlerde Bodrum’a giderek incelemelerde bulundu.

Haberin Devamı

Bu gezinin amacının TYF sporcularının eğitim çalışmalarını sürdürecekleri bir yer bulmak amacıyla düzenlendiği öğrenildi.

Serhat Belli başkanlığında toplanan ve aralarında TAYK Komodoru Serdar Kısadere, Naci Kuriş ve Ahmet Edipoğlu ile Vedat Tezman, Seyhun Binzet, Bilge Kerem Özkan, Burak Zengin gibi isimlerin yer aldığı “Değişim Rüzgarı” grubu çalışmalarını hızlandırdı.

Kasım ayında yapılacak Türkiye Yelken Federasyonu seçimleri öncesinde ortaya ilk çıkan ve adaylığını resmen açıklayan Serhat Belli grubu, kulüpleri ziyaret ederek programlarını anlatmaya başladı. Bu arada Bodrum’a da “çok önem verdikleri”ni belirtikleri bir gezi gerçekleştirdi.

Heyet, Türkiye’nin 5 bölgesinde oluşturulacak lojistik üslerden biri olarak belirledikleri Bodrum’da tüm kulüplerin yararlanabileceği ve dört mevsim kullanabileceği kamp ve yarış alanı için incelemelerde bulundu, ilgililerle çeşitli toplantılara katıldı. (kaynak: turksail.com)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!