Türkiye’de de geri çağrıldı

Güncelleme Tarihi:

Türkiye’de de geri çağrıldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 23:09

ÜRÜNLERİNİN içerisinden plastik çıkan ABD’li çikolata devi Mars Group, Türkiye’de de tedbir amaçlı geri çağırma yaptığını açıkladı.

Haberin Devamı

Şirketin Türkiye iştiraki Mars Gıda Türkiye’nin, Hollanda Veghel’deki fabrikasında üretilip Türkiye’de satışa sunulan Snickers 5’li paket, Snickers 80 gram ve Snickers Minis 206 gram çikolataları arasından kısıtlı sayıda ürünü toplatma kararı aldığı belirtildi.

Açıklamada, geri çağırma işleminin yalnızca Hollanda’da üretilmiş olan ürünleri kapsadığı belirtilerek şöyle denildi: “Söz konusu etkilenme ihtimali, Türkiye’deki toplam ürünlerimiz arasında oldukça sınırlı bir ürün yelpazesini içermekte ve yukarıda bahsi geçen ürünler arasında yalnızca Hollanda’da üretilenler açısından bir risk söz konusudur. Hollanda fabrikasında üretilen ve yukarıdaki TETT ile parti numarasına sahip ürünler dışında herhangi bir çikolata veya paketli ürünümüz bu durumdan etkilenmemiştir. Mars’ın başka bir fabrikada üretilmiş herhangi bir ürünün etkinlenmiş olması söz konusu değildir.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!