Türkiye'de bizi kimse yenemez

Güncelleme Tarihi:

Türkiyede bizi kimse yenemez
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 1997 00:00

Haberin Devamı

Beşiktaş Teknik Direktörü Toshack, ligin en iyi takımı olduklarını belirtirken karşılarında kimsenin duramayacağını söyledi...

G.Saray galibiyeti Beşiktaş'ın hem yönetiminde hem de futbolcular arasında doping etkisi yaptı. Teknik Direktör Toshack her geçen gün zirveye doğru çıktıklarını belirtirken, Türkiye'nin en iyi takımı olduklarını söyledi. Toshack, ‘‘Şu anda gücümüzün yüzde 60'ını ortaya koyuyoruz. Türkiye'de Beşiktaş'ı kimse yenemez’’ dedi.

Galli, çalıştırıcı yardımcı antrenör Fuat Yaman ve Tayfun Özüsakız ile birlikte G.Saray'ı çok iyi tahlil ettiklerine değinerek, ‘‘Atağa dayalı bir oyun sergiledik. G.Saray savunmasında Popescu'yu libero oynatırlarsa orta alanda üstünlük kurarız dedik ve düşündüğümüz çıktı. ’’ diye konuştu.

Üç gün içinde B.Münih ve G.Saray karşısında süper bir futbol sergileyen oyuncularını kutlayan Toshack, Türkiye liglerinde fizik güç ve tempo açısından çok iyi durumda olduklarına dikkat çekti. Daha eksik yönleri de bulunduğunu belirten Galli hoca, bunları zamanla kapatacaklarını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!