Türkiye’nin en pahalı otoları

Güncelleme Tarihi:

Türkiye’nin en pahalı otoları
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2009 01:00

Büyük beklentiler ve büyük hayallerle karşılamaya hazırladığımız 2009 yılı, 25 milyon YTL’lik büyük Milli Piyango ikramiyesiyle umutlarımızı güçlendiriyor.

Haberin Devamı

Diğer bir deyişle bu büyük ikramiye, hayatla ilgili ciddi fantazileri olan insanlar için gerçek bir umut kapısı! Talih kuşunu kazanan veya kazanacaklar bu parayı kazandıktan sonra yaşamını Türkiye’de mi sürdürür bilinmez ancak eğer tercihi bu yönde olursa muhtemel hayalini İstanbul Boğazı’nda bir yalı, yalının garajında birkaç lüks otomobil ve denizde de lüks bir yat süslüyor olacaktır. Uzmanlık alanımız dışında kalan ev ve yat konusunu bir kenara bırakıp, Otoyaşam olarak Türkiye’nin en pahalı 10 otomobili listesini 2009 yılının en yeni milyoner adayları için hazırladık.

25 milyon YTL’lik büyük ikramiye ile hayalleri süsleyen en pahalı otomobile sahip olmak mümkün. Hatta paranın bir kısmına biraz daha kıyıp, tasarımı size ait bir otomobili ürettirmeniz de zor değil. 25 milyon YTL’ye bu lüks otomobiller yerine Türkiye’nin en ucuz otomobili olan Geely Echo’dan oluşan 1666 araçlık bir filo DA kurabilirsiniz. Bu araçları şirketlere ya da bireylere kiralayarak yeni bir iş koluna başlangıç yapılabilir. Ya da işi bir adım daha ileri götürüp yıllık 2000 adetlik satış rakamına ulaşan bir markanın distribitörü dahi olabilirsiniz.

Daha sıradışı bir fantaziye sahip olanlar ise listedeki ilk 5 otomobili satın alıp lüks otomobil galerisi hayaline ilk adımlarını da atabilir. Ayakları yere basan bir talihlinin, piyango çıkmış bile olsa kriz döneminde bu tip bir otomobile binmesi diğer insanlar tarafından pek hoş karşılanmayabilir ancak kişinin bünyesinde yaratacağı moralin etkisi de göz ardı edilebilir gibi değil.

Haberin Devamı

İşte Türkiye’deki lüks otomobillerin "Top 10"u

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!