Avusturya Türkiye maçı hangi kanalda saat kaçta?

Güncelleme Tarihi:

Avusturya Türkiye maçı hangi kanalda saat kaçta
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 08:20

A Milli Takım Euro 2016 öncesinde önemli bir provaya daha çıkıyor. Deplasmanda Avusturya ile karşı karşıya gelecek Milli Takımımız bu maç ile birlikte yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor. Avusturya Türkiye maçı bugün hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacak? İşte detaylar

Haberin Devamı

Avusturya Türkiye maçı ile Fransa'da gerçekleştirilecek 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) için hazırlıklarına devam eden ve Antalya'da ağırladığı İsveç'i 2-1'lik skorla mağlup eden A Milli Takım, özel maçta Avusturya ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. Peki Avusturya Türkiye maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak?

Fransa'da 10 Haziran 10 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2016) mücadele edecek A Milli Takım, hazırlık maçında bugün deplasmanda Avusturya ile karşı karşıya gelecek. A Milli Takım, müsabakanın oynanacağı Ernst-Happel Stadyumu'nda son olarak 15 Ağustos 2012'de Avusturya ile hazırlık maçında karşılaşmıştı. Ernst-Happel Stadyumu, aynı zamanda A Milli Takımımızın EURO 2008 Finalleri'nde Hırvatistan'ı çeyrek finalde penaltı atışları sonrası mağlup edip, yarı finale yükseldiği tarihi maçın oynandığı stadyum olma özelliğini de taşıyor.

Haberin Devamı

A Milli Takımımız, 29 Mart 2016'da hazırlık maçında karşılaşacağı Avusturya ile bugüne kadar 5'i özel, 10'u resmi olmak üzere toplam 15 müsabaka oynadı. Bu karşılaşmaların, 6'sını ay-yıldızlılar kazanırken; 1 maç berabere, 8 müsabaka da Avusturya lehine sonuçlandı. A Milli Takımımız bu maçlarda 20 gol kaydederken, ağlarında ise 17 gol gördü.Türkiye ile Avusturya son olarak 15 Ağustos 2012'de Avusturya'nın başkenti Viyana'daki Ernst-Happel Stadyumu'nda hazırlık maçında karşılaşmış ve ev sahibi ekip maçtan 2-0'lık galibiyetle ayrılmıştı. Diğer yandan; A Milli Takımımız 29 Mart'taki rakibiyle 2002 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play-Off'larında da karşılaşmış; ilk maçı deplasmanda 1-0, rövanşı ise kendi sahasında 5-0 kazanarak tarihinde ikinci kez Dünya Kupası Finalleri'ne yükselmeye hak kazanmıştı.

Avusturya Türkiye maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Avusturya Türkiye maçı 29 Mart Salı akşamı 21:30'da başlayacak. Mücadele TV 8 kanalından canlı olarak yayınlanacak

MAÇIN HAKEMİ POLONYA'DAN
A Milli Takımımızın, 29 Mart 2016 Salı günü Avusturya ile deplasmanda oynayacağı hazırlık karşılaşmasını Polonya Futbol Federasyonu'ndan Pawel Gil yönetecek. Avusturya'nın başkenti Viyana'daki Ernst-Happel Stadyumu'nda TSİ 21.30'da başlayacak maçta Gil'in yardımcılıklarını Piotr Sadczuk ile Marcin Borkowksi yapacak. Bartosz Frankowski ise müsabakada dördüncü hakemlik görevini üstlenecek.,

Haberin Devamı

Hazırlık maçında bugün deplasmanda Avusturya ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, 12 maçlık yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor.
Hazırlık maçında bugün deplasmanda Avusturya ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, son dönemde yükselen form grafiğiyle dikkati çekiyor.

Kötü başladığı 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde en iyi grup üçüncüsü olarak final biletini alan Türkiye, oynadığı son 12 maçta yenilgi yüzü görmedi. Brezilya karşısında 12 Kasım 2014'te İstanbul'daki özel maçta 4-0 mağlup olan ay-yıldızlı ekip, bu müsabakanın ardından yaptığı 12 maçın 9'unu kazandı, 3'ünde berabere kaldı, rakiplerine boyun eğmedi. Yedisi resmi, 5'i özel son 12 maçında 22 gol atan milliler, kalesinde ise sadece 6 gol gördü. Yedisi yurt içinde, 5'i deplasmanda son 12 karşılaşmanın sadece birinde gol atamayan Türkiye, 6 maçta kalesini gole kapattı, kalan 6 müsabakada ise birden fazla gol yemedi.

Haberin Devamı

Fatih Terim ile 120. maç

Türkiye'nin bugün Avusturya ile yapacağı özel maç, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim'in 120. milli sınavı olacak.

Milliler, Fatih Terim yönetiminde oynadığı 119 maçta 61 galibiyet aldı. Ay-yıldızlı ekip, Terim'in saha kenarında yönettiği maçlarda 30 kez berabere kaldı, 28 kez de mağlup oldu.

Avusturya ile 16. randevu

Türkiye ile Avusturya, bugün Viyana'da yapacakları özel maçla tarihte 16. kez karşı karşıya gelecek.İki ülke A milli takımları arasında 7'si Türkiye, 8'i de Avusturya sınırları içinde yapılan geride kalan 15 maçta Avusturya 8, Türkiye 6 galibiyet alırken, sadece bir maç berabere bitti. 10'u resmi, 5'i özel olmak üzere geride kalan maçlarda Türkiye'nin toplam 20 golüne, Avusturya 17 golle yanıt verdi.

Haberin Devamı

MİLLİ TAKIM 534. RANDEVUYA ÇIKIYOR

Bu arada A Milli Futbol Takımı, Avusturya maçıyla birlikte 534'üncü randevusuna çıkacak. Ay yıldızlılar bugüne kadar oynadığı 533 resmi ve özel maçta 199 galibiyet alırken 124 maç ise beraberlikle sona erdi. 210 maçta ise sahadan yenik ayrıldı. Milliler 533 maçta toplam 700 gol atarken kalesinde 780 gol gördü. A Milli Takım son 12 maçında yenilgi yüzü görmezken dokuz galibiyet üç te beraberlik elde etti. Rakip kaleye son 12 maçta 22 gol gönderirken kalesinde ise 6 gol gördü.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!