Türkiye final oynar

Güncelleme Tarihi:

Türkiye final oynar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2012 01:29

2010 ile 2012 arasında F.Bahçe Kadın Voleybol Takımı’nı çalıştıran Ze Roberto, Sultanlarımızı övdü.Brezilya’nın antrenörü, “Türkler, muhteşem bir performans sergilediler. Finallere kalmaya layık bir takım” dedi.

Haberin Devamı

LONDRA Olimpiyatları’na ilk kez takım sporu halinde katılmayı başaran Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımı, Brezilya’ya kök söktürdü.  Filenin Sultanları, geçtiğimiz gün oynanan karşılaşmada 2-1 geri düşmesine rağmen, dördüncü sette 19-11’lik skordan müthiş bir geri dönüş yapıp, durumu 2-2 yaptı. Tie-break setinde yaptığı hataların bedelini ödeyen ay yıldızlılar, olimpiyatlara galibiyetle başlama şansını kaybetti.

Olimpiyatların gediklilerinden ve son şampiyon olan Brezilya’ya zor anlar yaşatan milliler, gelecek karşılaşmalar için ümit verdi. Brezilya Milli Takımı’nın antrenörü Jose Ze Roberto Guimaraes, Türkiye’yi çok beğendiğini dile getirdi. 2010 ile 2012 yılları arasında Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı’nı da çalıştıran Brezilyalı antrenör, milliler için iddialı konuştu.

Haberin Devamı

Karşınızda sıradan bir takım olduk

İlk maçlarını Türkiye’ye karşı oynamalarından ötürü memnun olmadıklarını ifade eden Ze Roberto, “Türkiye, finallere kalacak bir takım. Bize karşı muhteşem bir oyun sergilediler” dedi. Brezilyalı antrenör, “Türkiye çok güçlü. Onların karşısında sıradan bir takıma dönüştük. Ancak şimdi ABD maçına hazırlanıyoruz” diye konuştu.

Brezilya’nın 23 yaşındaki genç yıldızı Natalia Pereira ise, “Neriman Özsoy, çok fark yaratan bir oyuncu” şeklinde konuştu. Fernanda Ferreira ise, Neslihan Darnel’e övgüler yağdırdı.

Filenin Sultanları’nın Antrenörü Marco Aurelio Motta da, “Brezilya bizden iyi olabilir ama bizim kızlarımız onlardan daha mücadeleci” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!