Türk şirketine Almanya’dan tasarım ödülü

Güncelleme Tarihi:

Türk şirketine Almanya’dan tasarım ödülü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2017 13:36

Cemer, Deltoik tırmanma oyun elemanı ile German Design Award 2017’ de Dış Mekan Kent Ekipmanları kategorisinde ‘En İyi Ürün Tasarımı’ ödülünü kazandı.

Haberin Devamı

GÜNÜMÜZ çocuklarının ihtiyacına cevap verecek yeni tasarımları hayata geçirmeyi hedeflediklerini ve bu amaçla tasarım ve kaliteyi ön planda tutan bir yönetim anlayışı benimsediklerini belirten Cemer Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Melek Eroğlu, “Kurulduğumuz günden beri kalite ve tasarım odaklı olarak faaliyet gösteriyoruz. Bu sayede tasarımlarımız ile dünyaca ünlü tasarım yarışmalarında ödüller kazanıyoruz. Son olarak 27 farklı kategoriden bin 200 ürünün yarıştığı German Design Award 2017’den aldığımız ödüle Cemer’in adını dünyaya duyurmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

Türk şirketine Almanya’dan tasarım ödülü

FRANKFURT’TA TÖRENLE ALDI

Haberin Devamı

Sadece konseyin belirlediği ödül almış ve seçkin ürünlerin yarışabildiği German Design Award 2017’de, Cemer AŞ Dış mekan eğlence ve spor ürünleri kategorisinde yer alan deltoik oyun grubu tasarımı ile ödüle layık görüldü. Ödül töreni Frankfurt’ta yapıldı.

DELTOİK TIRMANMA NEDİR?

Tasarım ödüllü deltoik tırmanma, çocukların el, göz, beyin koordinasyonunu sağlayan ve istenen şekil ve ebatlarda tırmanma elemanı oluşturulabilen modüler bir oyun elemanı. Deltoik tırmanmada, birkaç parça farklı şekillerde bağlanarak, sınırsız sayıda ve istenen yükseklikte farklı tırmanma elemanı oluşturulabiliyor. Kaydırak bağlama aparatıyla tünel veya açık kaydırak bağlanarak, farklı konseptler oluşturulabiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!