Türk desteğine ihtiyacım var

Güncelleme Tarihi:

Türk desteğine ihtiyacım var
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2010 14:22

Çift bayanlarda ikinci kez Wimbledon Tenis Turnuvası'na katılacak İpek Şenoğlu, DHA'ya özel açıklamada bulundu.

Haberin Devamı

Geçen yıl ilk kez katıldığı Wimbledon Tenis Turnuvası'nda çift bayanlarda 3. turda turnuvaya veda eden İpek Şenoğlu, bu yıl oldukça iddialı olduğunu söyledi. Yarınki zorlu karşılaşma için hazırlıklarını hızla sürdüren Şenoğlu, antreman öncesi yaptığı açıklamada, "Bügün benim antrenman günüm. Üç gündür Londra'dayım. Bundan önce Hollanda'da oynadığımız çeyrek finalde yenildim, dolayısıyla ancak gelebildim. Dün Marsel'in maçını izledim. Marsel çok güzel bir şekilde hem kendisi için, hem Türk erkek tenisi için bir ilke imza attı. Onu izlemek, bir Türk'ü daha izlemek çok keyifliydi. İki set geri düştü, ama sonrasında gelip gelmeyi bildi. Önemli olan da buydu zaten" dedi.

TÜRK SEYİRCİLERİN DESTEĞİNE İHTİYACI VAR

Tek erkeklerde Wimbledon ana tabloda yer almayı başararak bir ilke imza atan milli tenisçi Marsel İlhan'ı kutlayan Şenoğlu, Marsel'le aynı gün maç yapacağını ve bu yüzden Türk seyircisinin desteğine ihtiyacı olduğunu ifade ederek, "Benim maçım yarın, Marsel'in de aynı gün. Umarım aynı saatte olmaz ve Türk seyirciler gelip ayrı ayrı destekleyebilirler diye umuyorum" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"HEDEFİMİZ GALİP GELMEK"

Şenoğlu, "Bu sene çiftlerdeki rakibimiz Jelena Jankovic (Sırbistan)-Chanelle Scheepers (Güney Afrika Cumhuriyeti). Yankovic, dünyanın 4 ya da 5 numaralı tekler oyuncusu. Çiftlerde ne beklemem gerektiğini bilmiyorum açıkcası. Pek tanımadığım bir ekip beraberce. Benim partnerim iyi bir çift oyuncusu İspanyol Anabel Medina Garrigues. Wimbledon'da yarı final oynamışlığı var bildiğim kadarıyla. Biz de ilk defa beraber oynayacağız. Benim için de ayrı bir tecrübe. Beraber elimizden geleni yapacağız. Öncelikli hedefimiz galip gelmek. Hedefimiz daha sonra iyi tenis oynamak" diye vurguladı.

Tek bayanlarda 2008 ABD Açık'ta finale kadar yükselen Sırp raket Jankovic, Wimbledon'da üçüncü kez çift bayanlarda korta çıkacak. Jankovic, Wimbledon'da çift bayanlarda 2005 yılında ilk turda, 2006 yılında ise ikinci turda elenmekten kurtulamamıştı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!