"Türk basketbolu çok iyi yolda"

Güncelleme Tarihi:

Türk basketbolu çok iyi yolda
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2012 00:00

FIBA toplantısı için Cenevre'de bulunan Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Turgay Demirel'den çarpıcı açıklamalar...

Haberin Devamı

Turgay Demirel şöyle konuştu:
"FIBA'nın tertip ettiği bir dizi toplantılara katılmak için burada bulunuyorum. FIBA'nın organisazyon toplantısı olarak adlandırdığı bu toplantılara önde gelen federasyonlar davet edildi. Biz de bu önemli federasyonlar arasında yer alıyoruz. FIBA Başkanı ve Genel sekreteri, bu toplantılara başkanlık ediyor. Bizim durumumuzu biz değil, diğer federasyonlar değerlendirsin. Dünyanın en önde gelen federasyonlarından biri olduğumuz bir gerçek. BEKO basketbol liglerinin dünyanın sayılı önemli liglerinden biri olduğunu bütün federasyonlar kabul ediyor. Yanlız takımlarımızla değil, sponsorlarımızla da dikkat çekiyoruz. THY'nin tanıtımları bize büyük fayda getiriyor. NBA'de oynamış oyuncuların, BEKO Basketbol Ligi'ne gelmeleri kalitemizin arttığının göstergesi.

Haberin Devamı

Avrupa şampiyonasında bayan ve erkek takımlarımızın aldıkları neticeler ortada. 2012 yılının da bizim için çok olumlu geçeceği bir gerçektir. Netice olarak Türk basketbolu çok iyi bir yoldadır. Zaten bu başarıları hep birlikte görüyoruz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!