Turistler arasında gerginlik

Güncelleme Tarihi:

Turistler arasında gerginlik
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2010 20:44

Marmaris'te tatil yapan yüzlerce İngiliz turist, Almanya ile İngiltere arasında oynanan 2010 Dünya Kupası ikinci tur maçını futbol barlarda izledi.

Marmaris'te İngiliz taraftarlar, ilçedeki ülkelerinin ünlü takımları ve stadyumlarının isimlerini taşıyan futbol barları doldurdu.

Renkli kıyafetleri ve tezahüratlarıyla adeta tribüne çevirdikleri barlarda milli takımlarını destekleyen turistler, İngiltere'nin kupadan elenmesiyle üzüntü yaşadı.

İNGİLİZLER İLE İSKOÇ VE İRLANDALILAR ARASINDA GERGİNLİK

Marmaris'in Armutalan beldesindeki barlarda Dünya Kupası maçını izleyen İngiliz taraftarlar ile İskoç ve İrlandalı taraftarlar arasında, maç sonunda gerginlik yaşandı.

Adnan Menderes Caddesi'ndeki bir barda maç izleyen İngiliz taraftarlar ile caddenin karşı tarafındaki bir başka barda maç izleyen İskoç ve İrlandalılardan oluşan taraftar grubu arasında yaşanan gerginliğe, polis müdahale etti.

Birbirlerinin aleyhinde karşılıklı tezahüratlarda bulunan ve zaman zaman taşkınlık yapan taraftarlar, polis ekipleri ve bar işletmecilerinin uyarısı üzerine sakinleşti.
İrlandalı ve İskoç turistlerin üzerinde Almanya Milli Takımı ve Celtic futbol takımı formalarının bulunması dikkati çekti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!