Turgay Şeren: Mustafa ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Turgay Şeren: Mustafa ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2000 00:00

Turgay ŞEREN
Haberin Devamı

Dün akşam Fenerbahçe'nin ligdeki 8. maçını büyük bir dikkatle izledim. Bir tek G.Birliği-F.Bahçe maçını yurt dışında olduğum için malesef izleyememiştim. Ama dün akşam da gördük ki, F.Bahçe daha toparlanamamış. Sahada bir koşuşma, bir didişme, birşeyler yapmak arzusu var, ama bunların hepsi tek tek oluyor. F.Bahçe daha bir futbol takımı görüntüsünde değil ne yazık ki.

F.Bahçe yönetimi Mustafa Denizli'nin istediği tüm oyuncuları aldı. Artık onun söyleyeceği fazla bir şey yok. Ama yapmak mecburiyetinde olduğu çok şey var. Başta da bu aldığı oyuncuları belirli bir sisteme oturtmak ve sahada F.Bahçe'nin istediği bir takım olarak futbol oynatmak. İşin doğrusunu söyleyeyim, bu maça kadar daha F.Bahçe takımında böyle bir görüntü yok. Lazetiç diyoruz, oyunun 75. dakikasına kadar tam 12 kez rayın üstünde gider gibi gitti, topu rakibine verdi. Ondan sonrasını saymak artık istemedim. Şimdi size sormak isterim, Lazetiç'in F.Bahçe'ye faydası mı var, zararı mı?

POZİSYON SAYISI EŞİT

F.Bahçe'nin Rapaiç'in attığı nefis bir frikik golü, bundan başka da Andersson ile yakaladığı yüzde yüzlük bir tek gol pozisyonu var. Bunun yanında Rizesporlu Ozan'ın vuruşunu da Rüştü kurtardı. Yani, Rizespor ve Fenerbahçe'nin yakaladığı gol pozisyonu sayısı aynı. Bu nasıl şey Mustafa? Rapaiç neden hala yedek soyunuyor? Niçin oyunun 1. dakikasında sahada yok?

Geçen hafta da yazdım, Baliç toparlanıyor. Dün akşam da koştu. Hep rakip defansı zorlayan bir tek o vardı. Revivo sahada hiç yok. Abdullah biraz toparlanmış. Ogün iyi yolda. Yusuf var mı, yok mu, belli değil. Fenerbahçe defansı hiç zorlanmadı. Bir kez adam kaçırdı, onu da Rüştü halletti. Şimdi Mustafa soruyorum, Fenerbahçe ne zaman futbol oynayacak?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!