Turgay Şeren: İnsaf Mustafa

Güncelleme Tarihi:

Turgay Şeren: İnsaf Mustafa
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2000 00:00

Turgay ŞEREN
Haberin Devamı

ÖNCE Mustafa'ya neden ‘‘insaf’’ dediğimi size açıklayayım. Uzun yıllar Türkiye'de ve kısa sürede Avrupa'da teknik direktörlük yapmış bir teknik adamın F.Bahçe takımını o 11'le sahaya çıkarması tam bir intihardır.

Mustafa sen bütün transferlerin ‘‘okey’’ini verdin. Revivo'yu, Rapajiç'i, Yusuf'u F.Bahçe'ye sen aldırdın. Bu oyunculara niye kucak dolusu para verdirdin... Sarı lacivertli ekibe güç katsınlar diye değil mi? Peki Mustafa sen bu üç tane adamı niye yedekte tutuyorsun, anlatsana bana. İkinci 45 dakikada Yusuf'u oyuna soktun, iyi güzel. Ama onu sen nerede oynattın Mustafa? Yusuf'un en büyük özelliği topu iyi kullanması, saklaması, iyi pas vermesi. Ancaaak, en büyük zaafı da süratli olmaması ve mücadele gücünün sıfır olması. Sen Yusuf'u sağ kulvara getirttin oturttun Mustafa. Bu yanlışları yapan bir teknik direktörün ipini çekerler. Bilmiyorum sen kendin hakkında ne karar vereceksin, yahut Fener yönetimi senin için neye karar verecek.

Beşiktaş'ı yürekten kutluyorum. Süper bir mücadele örneği verdiler. Özellikle Münch, Tayfur ve İbrahim gerçekten iyi Beşiktaş'ın en iyileriydi.

Haa, şimdi gelelim en büyük skandala. F.Bahçe 6 yabancıyı sahaya sürdü. Mustafa demek ki, kendini ve aklını o kadar kaybetmişsinki, bu yanlışı yaptın. O zaman sen saha kenarından bir takım yönetemezsin. Kendin hakkında kararını kendin ver. Teknik adamlık yaptığın takımı yakma.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!