Turgay Şeren: Güle güle Hagi - Emre

Güncelleme Tarihi:

Turgay Şeren: Güle güle Hagi - Emre
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2001 00:00


Turgay ŞEREN
Haberin Devamı

Dünkü Trabzonspor karşılaşması G.Saray için bir çok konuda önemliydi. Bir şampiyonluk şansı vardı, ancak bu sarı kırmızılı takımın elinde değildi. G.Saray'ın Ali Sami Yen'de maçı kazanması şarttı, ayrıca farklı kazanacaktı. Bir de üstelik F.Bahçe'nin Samsun'da mağlup olması gerekiyordu.

G.Saray Hagi'yi yürekten uğurladı dün. Hagi de sahada müthiş oynadı. Hele attığı birinci gol var, uzun süre akıllardan çıkmayacak. G.Saray kendine gereken farklı skoru yakaladı. Bunun mutluğunu yaşaması lazımdı bana göre. Kulağını Samsun'a tıkayacaktı. Nitekim, F.Bahçe'nin galibiyet haberi gelince, Ali Sami Yen bir sessizliğe büründü. Oysa hiç böyle olmamalıydı. Trabzon karşısında çok iyi oynadı.

Emre'yi kutluyorum. Bu G.Saray'da son maçıydı. Dün herşeyini ortaya koydu. Yürekten oynadı. Göreceksiniz Emre, İtalya'yı ayağa kaldıracak. Bizler de onunla iftihar edeceğiz.

VE HASAN ŞAŞ

Galatasaray'ın bu Hagi'yi ve Emre'yi uğurlama gününde Hasan Şaş ortaya çıktı. Hiç gereksiz yere, önce bir sarı kart aldı, sonra da ikinci sarı kart ve kırmızı kartla oyundan çıktı. G.Saray futbol takımındaki bu disiplinsizlik ve futbolcuya dayalı düzen liglerin ilk maçıyla başladı, son maçıyla da dün noktalandı.

Gerçekten süper lig yaşandı. G.Saray ve F.Bahçe'nin bu amansız mücadelesi, Türkiye'de ne ekonomik krizi bıraktı, ne de özel sorunları. Bravo G.Saray'a ve tabii şampiyon olan F.Bahçe'ye.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!