Turgaş Şeren: Hem yazık hem ayıp

Güncelleme Tarihi:

Turgaş Şeren: Hem yazık hem ayıp
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2001 00:00


Turgay ŞEREN
Haberin Devamı

G.Saray, Futbol Takımı'nın akıl almaz, ancak görenlerin inanacağı şu berbat futbolunu izlemeye gelen 50 bini aşkın G.Saraylı'ya yazık ve ayıp. Siirt Jetpa, ligin sonunda. Umudu tabii mucizelere kalmış. Ama adamlar G.Saray'dan çok daha iyi, çok daha disiplinli ve en önemlisi yürekten oynadılar. Kendilerini kutlarım.

Gelelim G.Saray'a... Ben G.Saray'ın yetkilisi olsam Jardel'in eline bavulunu verir, derhal nereye istiyorsa oraya postalarım. Defolsun gitsin. G.Saray camiasıyla hiç kimse alay edemez. Bu camiayla alay edenlere müsaade edenlere de kimse sıcak bakmaz. Daha doğrusu bakmamalı. Jardel, gol üstüne gol kaçırdı. Hele bir metreden dışarı vurduğu bir pozisyon vardı. Sonra geldi, Lucescu'ya ‘‘Ben çıkıyorum’’ dedi. Oyunun sonu gelmişti. Lucescu herhalde çıldırmış olmalı. Bizler aklımızı tribünde kaçırırken, herhalde Lucescu, maç sonrası tımarhaneye gitmiş olmalı? Tabii, devre arasında değiştirdi. Serkan'ı ve Bülent Akın'ı oyuna aldı.

ÇİVİLER OYNAMIŞ

G.Saray Futbol Takımı'nın bir defa çivileri oynamış. Sen ne kadar nasihat edersen et, ne kadar ikaz edersen et. Hakeme karşı el ayak oynatmalarına mani olamazsın. İşte dün bir örneği daha. İki dakika önce Bülent sarı kart gördü. Çünkü faul yaptı. Pozisyon sarı kartlıktı. Arkadan G.Saray kaptanı Bülent, aynı yerden yine faul yaptı, rakibine arkadan girdi. Hakem faul verdi. Tabii bir sarı kart daha. İki sarı kart toplayınca ne olur, tabii kırmızı kart. Bülent, G.Saray kaptanına bu yakışmaz. G.Saray kaptanının nasıl olduğunu, sen aç G.Saray tarihini biraz oku, belki oradan öğreneceksin. Daha doğrusu G.Saray'da futbol oynamak istiyorsan öğrenmelisin de.

Dün akşam G.Saray Futbol Takımı'nın ayıplanacak bir gösterisi vardı. Bu bir futbol maçı değildir. Bu, G.Saray'ın son yıllarda oynadığı en berbat, en çirkin maçlardan bir tanesidir. Hele Emre'ye, istediğin kadar söyle. Rakibe bir tekme, bir sarı kart. Beşiktaş maçında yokmuş.

Bir tek Ümit'i alkışlarım. Yüreğini ortaya koydu. Sonuna kadar mücadele etti. İlk gördüğüm yerde tebrik edeceğim. Serkan, sen nasıl penaltı atıyorsun öyle. Penaltıyı atamadın. Bir metreden topu dışarı atıyorsun. Sonra tesadüfi bir gol atıp, tribünlere koşuyorsun. Esasında senin ağlaman lazım, tribünlere koşman değil.

Sevgili G.Saraylılar, G.Saray Futbol Takımı'nın disiplinsizliğine kim dizgin vuracak, çok merak ediyorum. Doğruları görün, doğrulara göre konuşun.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!