Tur bizim olacak

Güncelleme Tarihi:

Tur bizim olacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 1997 00:00

Haberin Devamı

Kupa Galipleri Kupası 2. tur ilk maçında deplasmanda Rusya'nın güçlü ekibi Lokomotif Moskova'ya 2-1 yenilen Kocaelispor'un antrenörü Holger Osieck, ‘‘Tura daha yakınız’’ dedi.

Osieck, Rusya'ya giderken en büyük endişesinin havanın çok soğuk oluşuyla sahanın zemininin bozuk olduğunu özellikle açıkladığını belirterek şöyle devam etti:

'Kar yağışı altında ve çok bozuk bir zeminde mücadele ettik. Buna rağmen başabaş bir mücadele verdik. Özellikle ikinci yarıda daha üstün oynadık. Beraberliği yakaladıktan sonra bir kaç pozisyonu da gole çeviremedik. Sonuç 1-1 olsaydı bizim için daha iyi olacaktı. Ancak 2-1 yenilmemize rağmen attığımız 1 gol bize büyük avantaj sağladı. Şimdi biz tura yüzde 80 daha yakınız. Bu takımı 6 Kasım'da 1-0'da olsa yenerek turu geçeceğimize eminim.'' Yeşil siyahlı futbolcular da Mokova'da çok iyi bir oyun sergilediklerini vurgulayarak, ‘‘Sahamızda oynayacağımız 2'nci maçta turu geçen taraf biz olacağız. Başarılı olarak sesimizi duyurduk. Bunun arkası da gelecek. Taraftarlarımızı sevindirerek yine sokaklara dökeceğiz, tüm Türkiye'yi de sevindireceğiz’’ diye konuştular.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!