Tüm söylentiler saçmalıktan ibaret

Güncelleme Tarihi:

Tüm söylentiler saçmalıktan ibaret
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2012 11:46

Lewis Hamilton, geleceğine ilişkin yapılan spekülasyonları "saçmalık" olarak niteleyerek, bu tür söylentilerin şampiyonluk mücadelesinde dikkatini dağıtmasına izin vermeyeceğini ifade etti.

Haberin Devamı

turkiyef1.com'un haberine göre, spekülasyonları sona erdirmek için aceleci davranmak gibi bir niyetinin olmadığını belirten Hamilton, "Bu konuda belli bir takvimim yok. Ben sadece dün şampiyonluğunu kazanmaya çalışıyorum" dedi.

Reuters'a konuşan Hamilton, "Elbette bu tür şeyleri sonuçlandırmam lazım ancak arka planda sözleşme müzakerelerini yürüten insanlar var. Çok fazla spekülasyon dolaşıyor, gerçekten olmayan çok haber var" diye konuştu.

Hamilton, "Hepimiz bu insanların yazdıkları şeyleri, neyin doğru, neyin yanlış olduğunu anlayacak kadar akıl sahibiyiz. Benim için en önemi konu, bu takımla kazanmaya, takımı ileri taşımaya yüzde 100 odaklanmış olmam.
13 yaşından beri bu takımla birlikte oldum. 2009'dan beri, şampiyon olmak için çok sıkı şekilde çalıştık. Umarız sonunda bu pozisyonda oluruz. Dolayısıyla en önemli şey, etrafta dolaşan tüm bu saçmalıkların dikkatimi dağıtmaması" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Şampiyonada ikinci sıraya yükselen Hamilton, Fernando Alonso ile arasındaki farkın Ferrari'nin hızından çok, McLaren'ın hata yapmasından kaynaklandığını, bu durumun sezonun geri kalanı için kendisine cesaret verdiğini söyledi.

Hamilton, "Sezon başında çok puan kaybettik. Sezonun ilk yedi, sekiz yarışı ön sıradaydık ve bu yarışların hepsini kazanmış olmalıydık. Barselona'da gerçekten kazanabilirdik. O hafta sonunun en iyi aracına sahiptik. Fakat işte yaşadıklarımızdan gerekli dersleri çıkarıyoruz, hayat bu" dedi.

İngiliz pilot ayrıca, "Çok, çok güçlü bir pozisyondayız. Gittikçe de daha güçlü hale geliyoruz. Sezonun geri kalanında da daha güçlü hale geleceğiz" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!