Tugay'ı da istiyoruz

Güncelleme Tarihi:

Tugayı da istiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 1998 00:00

Haberin Devamı

Juventus sarı kırmızılı takımın kaptanı Tugay'ı da renklerine bağlamak için harekete geçiyor. İtalyan basını Juventus'lu yöneticilerin Tugay için Galatasaray ile pazarlık yapacağını açıkladı.

Kaptanı da istiyorlar

Juventus, Hakan Şükür'ün ardından Galatasaray'ın diğer yıldızı Kaptan Tugay Kerimoğlu'na da gözkoydu. İtalyan basınına göre Juventus, Tugay'ı da renklerine bağlamak istiyor. Tuttosport, Juventus'un Hakan Şükür'den sonra şimdi de sarı kırmızılı takımın kaptanı Tugay'ın olası transferine sıcak bakıldığını öne sürdü.

Tudor gönderilecek

Gazete, Juventus'un önümüzdeki günlerde Tugay için G.Saray ile masaya oturacağını yazdı. Haberde, Juventus kulübünün, Tugay'ın gelmesiyle Hırvat Tudor'u Udinese'ye kiralamayı düşündüğü de belirtildi. Gazete, Abdullah Öcalan yüzünden yaratılan boykotu kırmak için Tugay'ı da transfer etmeyi düşündüklerini yazdı.

Hakan geliyor

Tuttosport, Juventus'un Hakan'ın istediği ve öne sürdüğü tüm koşulları kabul ettiğini açıkladı. Gazeteler, ‘‘Hakan geliyor’’ başlığı ile yaptıkları yayında, Juventus Teknik Direktörü Marcello Lippi'nin ‘‘Hakan'ı 6 Ocak'taki Milan deplasmanında sahaya sürmeyi amaçlıyorum. Bu yüzden en geç pazar günü antrenmana katılsın’’ sözlerine yer verdi.

Futbolcular sıcak baktı...

Juventus'un Hakan ile hemen sözleşme imzalamak istemesinin nedeninin yarından itibaren İtalya'da Euro parası sistemine geçilmesi ve kur farkından kulübün zarar etmemesine bağlandığı öğrenildi. Hakan'ın transferine Juventus'lu futbolcular da sıcak bakıyor. Kaptan Conte dışında Zidane ve İnzaghi'nin de Hakan'ın gelmesini mutlulukla karşıdıkları öğrenildi.

Del Piero kıskandı

Peruzzi'nin ‘‘Bana kırmızı kartı göstertmişti. Ama artık aynı formayı giyeceğiz’’ dediği belirtildi. La Stampa, Del Piero'nun yerine transfer edilecek Hakan için, ‘‘Kıskandım diyebilirim. Çünkü benim 5 sezonda ulaştığım parayı tek aşamada alacak. ’’ dediğini yazdı.

Hakan’ı güle güle kullanın

Juventus kulübünün transfer listesinde yer alan ve Hakan Şükür'e bağlı olarak beklettiği Fransız futbolcu Dugarry sonunda patladı. Dugarry bir basın toplantısı düzenleyerek sert açıklamalarda bulundu.

Juventus kulübü tarafından ‘‘Gelme’’ mesajı gönderilen Fransa Milli Takımı'nın da yıldız isminin ‘‘Yeter artık. Bu iş çocuk oyuncağı değil. Siz Türk oyuncusunu alın, güle güle kullanın’’ dediği öğrenildi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!