Tuborg Pilsener'e şok üstene şok!

Güncelleme Tarihi:

Tuborg Pilsenere şok üstene şok
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2006 17:33

Darüşşafaka ile yarın yapacağı zorlu maç öncesi Tuborg Pilsener'de şok üstene şok yaşanıyor. Önceki günkü antrenmanda sağ ayak bileğinden ciddi sakatlık geçiren Mike Bell'in ardından, bugün yapılan son çalışmada da Marcus Williams'ın karın adalesinden yaralanması ve Ümit Milli oyuncu Can Terzioğlu'nun da parmağının çıkması kurmayları sıkıntıya soktu.

Tedavilerine başlanan oyunculardan Williams ile Terzioğlu, Darüşşafaka kadrosundan çıkarılırken, İstanbul kafilesine dahil edilen Mike Bell'in oynama ihtimalinin yüzde 80 olduğu belirtildi.

Menajer Cenk Duraklar, sakatlıkların tüm planlarını alt üst ettiğini belirterek, şunları söyledi: “Son dört maçın üçünü kazanıp, bir ivme yakalamıştık. Ancak ligin ikinci yarısına Darüşşafaka galibiyetiyle başlayıp, seri yapmak inancındaydık. Tüm hazırlıklarımız iyi giderken, son iki antrenmanda takımın en önemli oyuncularından olan iki yabancımız Bell ve Williams'ın sakatlıkları, onların yerine oynatmayı düşündüğümüz milli oyuncumuz Can Terzioğlu'nun da parmağının çıkması moralleri bozdu.”

Duraklar, geniş bir kadroya sahip olduklarını ve Darüşşafaka'yı yenebilmek için ellerinden geleni yapacaklarını da ifade ederek, “Kim oynarsa oynasın hedefte bir değişiklik yok. Takımlar zaman zaman böyle şanssızlıklarla sarsılıyor. Oynamayanların yerine forma giymesi muhtemel olan yeni transferimiz Treina ile Kemal Tunçeri ve Onat Akış görevlerini eksiksiz yerine getireceklerdir” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!