Tribünde karışık oturalım

Güncelleme Tarihi:

Tribünde karışık oturalım
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2016 00:58

Ali Ay, geliri şehitlere verilmek üzere, Beşiktaş ile bir dostluk maçı oynayacaklarını belirterek, “Fikret Başkan’a misafir tribün istemediğimi söyledim. İnşallah taraftarların karışık oturmasını gerçekleştireceğiz. Sonra da bu böyle sürsün. Üzücü olaya verdikleri ortak tepkiden ötürü taraftarları tebrik ediyorum” dedi.

Haberin Devamı

BURSASPOR Başkanı Ali Ay, Beşiktaş ile bir dostluk maçı yapmayı ve tribünlerde de taraftarların karışık oturmasını istediklerini söyledi. Hürriyet Facebook’ta ‘Muhabirinden Beşiktaş’ programına katılan Ay, iki takım arasında yıllardır süren husumetin artık bitmesi gerektiğini vurgulayarak, “Sadece Beşiktaş-Bursa değil, diğer takımlar arasında da olan husumetler de bitmeli. Türk milletine yakışmıyor. Artık daha medeni olmamız gerekir. Bunları biz başkanlar olarak aramızda sürekli konuşuyoruz. Geçen cumartesi ne yazık ki çok üzücü bir olay yaşadık. Bu olay da vesile oldu. Taraftarların birlikte yaptığı toplantılardan gurur duydum. Keşke daha önce başlasaydı. Ama yine de tebrik ediyorum” dedi.

FİKRET BAŞKAN İLE KONUŞTUK

Öncelikle tribünlerde küfürün bitmesi gerektiğini söyleyen Ay, “Aslında küfür eden kişiler, kendi arkadaşlarına, dostlarına küfür ediyor. Fikret Başkan’a şunu söyledim:

Haberin Devamı

Ben misafir tribün de istemiyorum. Bir dostluk maçı organize edeceğiz inşallah. Gelirinin hepsini şehit ailelerine vermek istiyoruz. O maçta herkesin beraberce; karışık bir şekilde tribünde oturmasını inşallah gerçekleştiririz. Ve sonrasında da bunu sürdürürüz umarım” dedi. Ay, kendi taraftarlarının İstanbul kulüplerine yönelik olarak kullandığı ‘Bizans’ tabirinin de doğru olmadığını kaydeden Ay, “Bundan sonra inşallah taraftarımız İstanbul takımları için ‘Bizans’ ifadesini kullanmaz. Ne demek yani? Orası bizim İstanbulumuz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!