Trabzon'un tadı yok

Güncelleme Tarihi:

Trabzonun tadı yok
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2005 01:42

Gerede'deki ilk çalışmasını tamamlayıp bugün İsviçre'ye ikinci dönem hazırlığı için gidecek olan Karadeniz ekibinde transfer listesindeki yabancı ve yerli oyuncuların alınmaması dert oldu.

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Trabzonspor, Gerede kampını bitirdikten sonra bugün İsviçre'ye giderek ikinci yarı hazırlıklarına başlayacak. Ne var ki bir tek yabancı kalecinin alınması teknik heyeti memnun etmiyor.

Beklenen transferlerin olmaması teknik direktör Şenol Güneş'i sıkıntıya sokarken, iç transferde de Hüseyin, Yattara, Volkan ve Celalettin ile yeniden anlaşma yapılamaması başka bir sorun. Hüseyin'in ise 1 trilyon 800 milyar liralık talebi ise yönetim tarafından kabul edilmedi.

Fiyatı yükseldi

Mehmet Yılmaz
konusunda da beklenen gelişme olmazken, bordo mavili iki yönetici Ömer Sarı ve Murat Bozoğlu transfer çalışmalarını sürdürdükleri Brezilya’da çileden çıktı. İki yönetici, özellikle Santoslu Deivid de Souza’nın bonservisini elinden bulunduran Fransa’nın Bordeaux Kulübü'nden olumlu yanıt alamadı.

Bu arada İspanya’nın Espanol ve Yunanistan’ın Olimpiakos takımlarının da devreye girmesiyle transferin zora girdiği kaydedildi. Sarı ve Bozoğlu, salı günü Türkiye’ye dönecek.

Şampiyonlar Ligi

Bordo mavililerde Antalyaspor’un milli forvet oyuncusu Burak Yılmaz ve İstanbulsporlu Cem Can için de görüşmelerin devam ettiği bildirildi.

Teknik direktör Şenol Güneş, Gerede'de kuvvet, dayanıklılık, kondisyon çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirterek, "İsviçre’de ise daha çok hazırlık maçı yapıp taktik teknik üzerinde duracağız.

Şampiyonlar Ligi ön eleme ilk maçına kadar her yönüyle hazır olmak istiyoruz.

Bu açıdan İsviçre kampına büyük önem veriyoruz" dedi.

İsviçre'de 3 maç

LİGDE yeni sezon öncesi Bolu'nun Gerede İlçesi'nde 10 günlük kamp gerçekleştiren Trabzonspor, 2 günlük iznin ardından bugün İsviçre'ye gidecek. Bordo-mavililer, 3-17 Temmuz tarihleri arasında İsviçre'de 14 günlük hazırlık çalışması gerçekleştirdikten sonra Trabzon'a dönecekler. Gerede kampında bulunan tüm futbolcuların İsviçre kampına da getirileceği bildirildi.

Trabzonspor, İsviçre'de ilk olarak 4-9 Temmuz tarihleri arasında Alpen Cup Turnuvası'na katılacak. Bordo mavililer, bu turnuvada Almanya'nın Kaiserslautern, İsviçre'nin Young Boys ve Basel takımlarıyla karşılaşacak.

Ergin Keleş krizi

TRABZONSPOR'un 20 Yaş Altı Milli Takım oyuncusu Ergin Keleş, dün yapılan görüşmelerde anlaşmaya varamayınca İsviçre kamp kadrosundan çıkarıldı. Kulüp başkanı Atay Aktuğ, Ergin'in babası Galip Keleş'le bir görüşme yaptı. Anlaşma sağlanamaması üzerine Ergin, kadrodan çıkarıldı.

6 Trabzonsporlu'ya A.Sebatspor talip

TRABZONSPOR, alt yapısından A takıma aldığı Ufukhan ve Eyüp Kadri ile dün tesislerde bir görüşme yaptı. İki futbolcuyla daha sonra 2 yılı opsiyonlu 5 yıllık sözleşme yapıldı. Bu arada Ergin’in babası Galip Keleş'le yapılan görüşmeden ise bir sonuç çıkmadı. Ergin’in özellikle 5 yıllık sözleşmeye karşı çıktığı ve 3 yıldan fazla süreye imza atmak istemediği, parasal konularda da anlaşmazlık olduğu kaydedildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!