Trabzonspor eriyor

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor eriyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 1998 00:00

Haberin Devamı

Başkan Mehmet Ali Yılmaz, 6 maçta sadece 9 puan alınmasına kızarak, ‘‘Her geçen gün biraz daha eriyoruz. Artık sabrımız taşıyor’’ açıklamasında bulundu...

Sabrımız taşıyor

Trabzonspor'da Başkan Mehmet Ali Yılmaz, Erzurumspor beraberliğinden sonra patladı. Yılmaz, ‘‘Her geçen gün biraz daha eriyoruz. Sabrımız taşıyor’’ dedi. Yılmaz, ligin henüz 6'ncı haftasında kaybedilen puanların 9'a çıktığını belirterek şunları söyledi:

Umut tükeniyor

‘‘Her maç öncesi, patlama yapacağımız umudunu taşıyoruz. Ancak görüyoruz ki, takımda hiç bir gelişme ve değişme yok. Her geçen gün de biraz daha eriyoruz. Transfer denildi, yaptık, para denildi, verdik. Ne yazık ki, umudumuzu tüketecek sonuçlar alınıyor. Sabrımız da tükeniyor.’’

Fener son şans

Trabzonspor'da bu hafta oynanacak Fenerbahçe maçının son şans olduğu öne sürüldü. Teknik kadrodan rapor isteyen Yılmaz'ın başarısız sonuç karşısında geniş bir operasyona gidebileceği, teknik kadronun da kaderinin bu maçtan alınacak sonuca bağlı olduğu iddia edildi.

GOL YİYİNCE PANİKLİYORUZ

Teknik Direktör Gordon Milne, başarısızlığın gol yiyince oyunun kontrolünü kaybetmelerine bağladı. Campbell'e de sahip çıkan Milne, ‘‘Bir gol atarsa kendine gelir, gollerin de devamı gelir’’ dedi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!