Trabzonspor Burak Yılmaz'ı bekliyor

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor Burak Yılmazı bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2010 14:44

Trabzonspor'da yönetim Burak Yılmaz'ın transferini bir an önce sonlandırmak için Eskişehirspor'la temaslarını hızlandırdı.

Haberin Devamı

Turkcell Süper Ligi'nde hafta sonu Diyarbakırspor'la oynayacağı maçı kazanıp yoluna kayıpsız devam etmek isteyen Trabzonspor'da, Gökhan Ünal'a karşılık Fenerbahçe'den bonservisi alınan Burak Yılmaz'ın transferinin gerçekleşmemesi can sıkıyor. Kiralık olarak forma giydiği Eskişehirspor kulübünün bu futbolcuyu bedava bırakmak istememesi nedeniyle kırmızı - siyahlı kulüple masaya oturan bordo - mavili yöneticiler, transferi en kısa zamanda sonuçlandırmayı hedefliyor. Bu arada bordo - mavili takıma gelmek için Eskişehirspor'a rest çeken Burak Yılmaz'da bir an önce yeni takımıyla çalışmalara başlamak için sabırsızlanıyor.

SELÇUK: "LİGDE İYİ YERLERE GELECEĞİZ"

Trabzonspor'un başarılı orta saha oyuncularından Selçuk ise, sezonun ikinci yarısında iyi noktalara geleceklerine inandığını söyledi. Selçuk, çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, "Takıma yeni katılan arkadaşlarımızın tümü bize katkı sağlayacak kaliteli isimler. Bizde yeni transferlerle birlikte çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Bunun ilk meyvesini de Sivasspor maçında aldık. Ancak bir maça bakıp da, çok iyi noktadayız demeyeceğiz. Sadece bundan sonraki haftalarda da en iyi sonuçları alıp, ikinci yarıda iyi noktalara gelmeye çalışacağız. Hedefimiz zirvenin peşini son ana kadar kovalamak" diye konuştu.

Haberin Devamı

MURAT TOSUN SABIRSIZLANIYOR

Bordo - mavili takımın devre arasında kadrosuna kattığı isimlerden Murat Tosun da, eksiklerini kapatmak için yoğun tempoda çalışıyor. Ankaraspor küme düşürüldüğü için 3 aylık dönemde çalışmalarını kendi yürüten Murat Tosun'un iyi niyetli olduğunu söyleyen Teknik Direktör Şenol Güneş, "Çok yetenekli bir futbolcu. Eksiklerini kapatmak için de büyük özveri ile çalışıyor. En kısa zamanda takıma adapte olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

HAİTİ'YE 50 BİN TL'LİK YARDIM YAPILACAK

Bu arada bordo - mavili futbolcular kendi aralarında 50 bin lira toplayarak geçtiğimiz günlerde yaşanan deprem sonucu büyük hasar gören Haiti'ye yardım yapma kararı aldı. Yardımın Kızılay aracılığıyla yapılacağı öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!