Trabzonspor 1-1 Mersin İdman Yurdu

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor 1-1 Mersin İdman Yurdu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2012 18:33

Süper Lig'in 6. haftasında Mersin İdman Yurdu'nu konuk eden Trabzonspor geçen haftaki Fenerbahçe beraberliğinin ardından evindeki maçta da sahadan 1-1'lik sonuçla ayrıldı ve aradığı galibiyete ulaşamadı.

Haberin Devamı

MAÇTAN ÇOK ÖZEL FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

Sadece kadın ve çocuk seyircilerin izlediği maçta Mersin İdman Yurdu 14. dakikada Nobre'nin attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarısı bu skorla tamamlanan maçın ikinci yarısı başladıktan 24 saniye sonra Trabzonspor Soner'in harika vuruşuyla beraberliği sağladı.

MAÇTAN NOTLAR 

Karşılaşmanın kalan dakikalarında iki takım da yakaladıkları net fırsatları değerlendiremeyince mücadele 1-1'lik beraberlikle sona erdi. Bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 9'a yükseltirken Mersin İdman Yurdu ligdeki galibiyet hasretini sürdürdü ve puanını 4 yaptı. Bordo mavili ekip gelecek hafta sahasında Kasımpaşa'yı konuk ederken Mersin İdman Yurdu evinde Kayserisopr ile mücadele edecek.

TRABZONSPOR NEŞET ERTAŞ'I UNUTMADI

MARC JANKO SÜRPRİZİ

Trabzonspor'un Porto'dan transfer ettiği Avusturyalı golcü oyuncu Marc Janko, Mersin İdman Yurdu karşısında ilk kez 11'de sahaya çıktı.  Trabzonspor'a tranfser olduktan sonra hem antrenman hem de maç eksiği nedeniyle Teknik Direktör Şenol Güneş tarafından ilk 11'de kendisine şans tanınmayan Marc Janko, Gaziantpespor karşısında 18, Sivasspor maçında 19, Fenerbahçe maçında da 1 dakika forma şansı bulmuştu.

Haberin Devamı

KADINLAR VE ÇOCUKLAR SON KEZ

Trabzonspor Mersin İdman Yurdu karşısında 3 maçlık cezasını tamamladı. Kadın ve 12 yaş altı bordo - mavili taraftarlar Mersin maçına da büyük ilgi gösterirken tribünlerin önemli bölümünü doldurdu.  Trabzonspor, Cuma günü ligin 7'inci haftasında oynayacağı Kasımpaşa maçında seyircisiyle buluşacak.

GÜNEŞ OYUNCULARINA PATLADI

Mersin İdmanyurdu karşısında etkisiz bir oyun oynayarak sahadan bir puanla ayrılan Trabzonspor'da teknik patron Şenol Güneş, Lig TV'ye konuştu.

İlk yarı sonuna kadar defansif ve ofansif anlamda sorun yaşadıklarını dile getiren Güneş, "İlk 45 dakikada topu iyi kullanamadık. Rakibin oynamasına mani olamadık. Kora kor boğuşamadık. Rakibe izin verdik. Yavaş bir tempoda oynayarak maç öncesi düşüncelerimizi sahaya yansıtamadık" şeklinde konuştu.

İkinci yarı başında golle birlikte skoru lehine çevirdiklerini söyleyen tecrübeli teknik adam, "1-1'den sonra da galip gelme isteğini göremedim. İçlerinde bu istek var biliyorum; ama sahada göremedik. Beklemediğimiz bir oyundu. Rakip iyi düşündü ve bunu uyguladı. Biz de onlara yardımcı olduk. Geri dönüşlerimizde yaşadığımız problemler oyundan koptuğumuzun göstergesiydi" dedi.

Haberin Devamı

Janko'nun top alamadığına dair eleştirilerine ise, "Hücumda etkili olmayınca top ona da gitmedi. Takımla bütünleşmesi adına iyi bir maç olabilirdi. Takımın olumsuzluğundan etkilenmiş olabilir. Hücuma rakibi hapsetseydik, Janko'nun katkısı daha çok olabilirdi. Yasin dışında pek pozisyon üretemedik. Yüksek toplardan da sonuç alamadık" diyerek görüş belirtti.

Fenerbahçe maçındaki görüntüden uzak bir futbol sergilendiği sorusuna da, "Bugün kazanmamız gerekiyordu. Uygulamada sıkıntı çektik. Futbolcuların isteği sahaya yansımayınca olmuyor. 7-8 ismi değiştirmem gerekirdi. Maçı yaşayamadılar" diyerek konuşmasını noktaladı.

Trabzonspor 1-1 Mersin İdman Yurdu

Haberin Devamı

Stat: Hüseyin Avni Aker
Hakemler: Mustafa İlker Coşkun, Nihat Mızrak, Serdar Akçer
Trabzonspor: Onur, Serkan Balcı, Bamba, Celustka, Emerson, Zokora (Dk. 46 Alanzinho), Sapara, Yasin, Olcan (Dk. 81 Barış Özbek), Soner, Janko (Dk. 65 Henrique)
Mersin İdmanyurdu: Sehiç, Serkan Yanık, Stepanov, Boum, Mustafa Keçeli, Murat Erdoğan (Dk. 77 Mustafa Sarp), Hakan Bayraktar, Ben Yahia, Ivan de Souza, Culio (Dk. 90 1 Nduka), Mert Nobre (Dk. 89 Ergin Keleş)
Goller: Dk. 14 Mert Nobre (Mersin İdmanyurdu), Dk. 46 Soner (Trabzonspor)
Sarı kartlar: Dk. 59 Ben Yahia (Mersin İdmanyurdu), Dk. 62 Bamba, Dk. 71 Yasin (Trabzonspor)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!