Trabzon'da tarihi gün

Güncelleme Tarihi:

Trabzonda tarihi gün
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2000 00:00

Haberin Devamı

Özkan Sümer ve Ümit Celal Özgür başkanlığa resmen aday. Mehmet Ali Yılmaz'ın ise Asbaşkan Hikmet Onur'un listesinden aday olacağı öğrenildi.

Trabzonspor, bugün gerçekleştireceği Olağan Genel Kurul ile 40. dönem başkanını seçecek. Bordo mavili kulübün başkanlığına Özkan Sümer ve Ümit Celal Özgür resmen aday oldular. M.Ali Yılmaz'ın ise şu anki yönetiminden Asbaşkan Hikmet Onur'un hazırladığı listeden başkanlık için aday olacağı öğrenildi.

EN FAZLA YILMAZ

19 Mayıs Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek Olağan Genel Kurul toplantısında, aidatlarını yatıran 2406 üye oy kullanabilecek. 1967 yılında kurulan bordo mavili kulüpte, bugüne dek 11 kişi başkanlık görevinde bulundu. Bu görevi en uzun süre sürdüren Mehmet Ali Yılmaz oldu. Yılmaz, aralıklı olarak 11 yıl başkanlık yaptı.

TATSIZ OLAY

Trabzonspor eski başkanlarından Faruk Özak ve eski asbaşkanlardan İskender Önal'ın ortak olduğu dükkan taşlı saldırıya uğradı. Özak, ‘‘İki çapulcu işyerimin camlarını kırdı diye bunu Trabzonspor'a mal edemem. Olağan genel kurulda, herkesin çok dikkatli ve hassas davranması gerekir’’ diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!