Trabzon'da değişim

Güncelleme Tarihi:

Trabzonda değişim
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 1998 00:00

Haberin Devamı

Mehmet Ali Yılmaz'ın başkanlığa gelmesinden sonra 14 futbolcu başka kulüplere satıldı. 15 de yeni futbolcu alan bordo mavililer tam bir kabuk değişimi yaşadı.

Trabzonspor'da son iki yılda köklü değişiklikler yapıldı. Geçtiğimiz sezon Şota, Arçil, Nemsadze, Lemi, Cengiz, Rahmi, Misse Misse, bu transfer döneminde de Hami, Tolunay, Nihat, Mehmet Yıldırım, Kazım, Birol ve Camarauli gönderildi. Özellikle Şota, Hami, Nemsadze ve Arçil'in gönderilmesi tepkiyle karşılandı.

Geçen sezon Hırvat Vugrineç, Çek Karel Rada, Almanya'dan Erdal, Çetin, G.Doğanspor'dan Selahattin, altyapıdan Hüseyin, bu sezon ise Beşiktaş'tan Recep, G.Saray'dan Feti, İngiliz Campbell, Makedon Milosevski, Altay'dan Murat Deniz ve Ünsal, Zonguldak'ta kiralık oynayan M.Zengin ve altyapıdan da Ragıp ile Oğuzhan'ı renklerine kattı.

Başkan Mehmet Ali Yılmaz, göreve Şenol Güneş ile başlarken, daha sonra sırasıyla Yılmaz Vural, Özkan Sümer ve Ali Kemal Denizci ile teknik adamlık sorununu çözmeye çalıştı. Fakat her biri 4-5 ay görevde kaldı. Uzun bir aradan sonra da ilk kez bir yabancı, Gordon Milne ile yola devam ediyor.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!