Trabzon’un yüzü güldü: 2-0

Güncelleme Tarihi:

Trabzon’un yüzü güldü: 2-0
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2000 00:00

Haberin Devamı

Bordo mavililer, Antalyaspor'u Fatih ve takımın başına Giray Bulak'ın gelmesinden sonra ilk kez 11'de forma giyen Hami'nin nefis frikik golüyle devirip, 3 puanın sahibi oldu.

Trabzonspor, ligin ikinci yarısında peşpeşe gelen iki yenilginin ardından Antalyaspor karşısında ilk 16 dakikada gelen iki gol ve başarılı futbolla yeniden galibiyetle tanıştı. Nesim'in bir şutunda da top yan direkten auta çıktı.

11. dakikada Trabzonspor öne geçti. Hami'nin nefis pasında topla buluşan Fatih kaleci ile karşı karşıya kaldı ve plase bir vuruşla topu sol alt köşeden filelere gönderdi: 1-0.

16. dakikada Avni Aker'de nefis bir gol izlendi. Bordo mavili takımın kazandığı serbest atışı Hami kullandı. Hami'nin yaklaşık 25 metreden müthiş vurdu. Önce üst direğe çarpan top ardından filelerle kucaklaştı: 2-0.

18. dakikada Vugrineç'in ara pasıyla kaleci Adnan'la karşı karşıya kalan Hami vurdu, Uğur son anda ayak koydu ve kalesini mutlak bir golden kurtardı. İlk yarı Trabzonspor'un 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

46. dakikada Hami'nin kale sahasına yaptığı ortaya Fatih kafayı vurdu. Kaleci Adnan topa iki hamlede sahip olabildi.

86. dakikada Tamer ceza alanına girdi. Kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda yaptığı sert vuruşta top direğin hemen yanından dışarı gitti. Maç da Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

STAT: Avni Aker

HAKEMLER: Sadık İlhan (***), Cengiz Akyüz (***), Aykut Gümülü (***)

TRABZONSPOR: Milosevski (**)- Okan (**) (Dk.86 Macit), Nikolovski (****), Abdülkadir (**)- Tamer (***) Vugrineç (**), Nesim (**), Orhan (***), Erol (*)- Hami (****) (Dk.67 Selahattin **), Fatih (**) (Dk.88 Selim)

ANTALYA: Adnan (**)- Uğur (**), Şenol (**), Guintchev (*)- Zafer (**), Mustafa (**), Maurizio (*) (Dk.46 Dursun ?) (Dk.56 Mehmet *), Ahmet (**), Schuster (**)- Musiç (**), Gueye (**)

YEDEKLER: Cüneyt, Toprak, Burhan, Nuri, Kamil

GOLLER: Dk.11 Fatih Dk.16 Hami

SARI KART: Guintchev (Antalyaspor), Okan (Trabzonspor)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!