Trabzon’un öfkesi: 2-0

Güncelleme Tarihi:

Trabzon’un öfkesi: 2-0
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2001 00:00


Serdar ULUER
Haberin Devamı

23. haftanın açılış maçında Gökdeniz'in golleriyle güldü

Kocaelispor ve İstanbulspor yenilgileriyle sarsılan bordo mavili takım, Gençlerbirliği deplasmanından 3 puan çıkarıp, moral buldu. Türkiye Kupası'nda finale yükselen Başkent ekibi ise ligdeki üst üste 4. maçını da kaybetti

BİRİNCİ Futbol Ligi'nde 24. haftanın ilk maçında Trabzonspor, G.Birliği'ni deplasmanda 2-0 yendi.

31. dakikada Gökdeniz, kaleci Patrick ile karşı karşıya kaldığı anda topa vurdu. Patrick meşin yuvarlığı kornere göndererek, gole izin vermedi.

39. dakikada Osman'ın kafa vuruşunda, kaleci Patrick topu ayaklarıyla çıkardı. İlk yarı 0-0 sona erdi.

49. dakikada Thomas ile girdiği ver-kaç sonucunda kaleci Metin ile karşı karşıya kalan M'Bayo, zoru yaptı ve topu üstten auta gitti.

61. dakikada Sergen'in pasını Erhan kafayla Gökdeniz'e indirdi. Bu futbolcu boş durumda buluştuğu filelere gönderdi: 0-1.

76. dakikada yine Sergen'in getirip ortaladığı topu bu kez Abdülkadir göğsüyle indirdi. Gökdeniz şık bir vuruşla Patrick'i ikinci kez mağlup etti ve maçın skorunu ilan etti: 2-0.

STAT: 19 Mayıs

HAKEMLER: Cem Tosyalı (***), Fahri Durmuş (***), Şahan Yılmaz (***)

GENÇLERBİRLİĞİ: Patrick (xx)- Tolga (*), Beyhan (*), Ömer (*) - Serkan (***), Thomas (**), Phiri (**) (Dk.75 İdris *), Ferdi (*) (Dk.46 Ümit Karan *), İsmail Güldüren (***) - Babangida (*) (Dk.46 M'Bayo *), Kona (**)

TRABZONSPOR: Metin (***)- Osman (***), Nesim (**), Güngör (***) - Tamer (***), Gökdeniz (****), Yanchev (**), Erhan Namlı (***) (Dk.88 Serafimovski), Abdülkadir (**) - Hami (**) (Dk.66 Orhan *), Sergen (***) (Dk.78 Macit **)

GOLLER: Dk. 61 ve 76 Gökdeniz

SARI KARTLAR: Ümit Karan (G.Birliği), Nesim, Macit (Trabzon)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!