Trabzon temkinli

Güncelleme Tarihi:

Trabzon temkinli
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 1998 00:00

Haberin Devamı

Özkan Sümer, son haftalarda futbol olarak çıkışa geçtiklerini ancak bunun kalıcı olması gerektiğini belirterek, ‘‘Herşey tozpembe değil. Tedbirli olmalıyız’’ dedi...

Saflık yapmayız

Trabzonspor Genel Manejeri Özkan Sümer, ‘‘Zor bir haftayı atlattık. İyi oynadık, başarılı sonuçlar aldık. Fakat bir iki müsabakanın sonucuyla her şeyin düzeldiğine inanacak kadar saflık içinde değiliz. İyi olduğumuzda bile eksiklerimizi araştırmalıyız. Yoksa iyiyi koruma şansımız da kalmaz’’ dedi.

Ünal başarılı

Sağ kanatta savunmaya dönük oynayan Ünal için, ‘‘Yeni yerinde de çok başarılı’’ diyen Özkan Sümer, Fenerbahçe'nin fikstür avantajına güvenmemesi gerektiğini, ligin her geçen sezon çok daha zorlu geçeceğini belirtti, ‘‘Avrupa'da hedefi olan takımlar, buradaki zorlukları aşmayı bilmeli’’ diye konuştu.

Vugrinec'e teklif

Trabzonspor'un Hırvat futbolcusu Vugrineç'e İtalyan Vicenza takımından sonra Napoli'nin de talip olduğu öğrenildi. Menajer Ozanca Naliteliç, satılması halinde İtalyan kulüplerine hemen verebileceklerini kaydederken Vugrineç, ‘‘Kendimi futbolseverlere ispat ettim. Artık mutluyum’’ yorumunda bulundu.

Savunma bugün

Trabzonspor, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun F.Bahçe ile oynadıkları kupa maçı nedeniyle istediği savunmayı bugün gönderecek. Savunmaya Otto Bariç'in daha önce Avusturya'nın Salzburg takımını çalıştırırken benzer olayda rol yaptığının kesinleşmesi üzerine ceza aldığı kasetin de eklendiği öğrenildi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!